Terasa de pe gang reclamată la primărie: „Vom plăti şi taxă de trecere ?”. Proprietarul terasei: „E loc suficient. Plătesc chirie pe teren la primărie”

De două săptămâni în capătul Bd. Unirii Sud pe un gang care face trecerea între trotuarul de pe Unirii (zona RCS RDS) şi blocurile din spate s-a amenajat o prelungire a terasei de la stradă.

Unii dintre cetăţenii care folosesc des acest gang si-au manifestat dezaprobarea vizavi de această împrejmuire atât faţă de subsemnatul cât şi pe site-ul domnuleprimar.ro. 

Buna ziua!De vreo trei zile am observat ca pe bd.Unirii sud, in zona RCS RDS, acolo unde functioneaza un fel de bar, dugheana sau ce o fi, au aparut ca in fiecare an mesele pe trotuarul dinspre bulevard dar ca o noutate a aparut un fel terasa si in gangul de trecere spre strada Spiru Haret, inchisa cu un fel de gard, un fel de tarc, langa patiseria Boromir care obtureaza trecerea locatarilor (din aprox.7 m au ramas 2 m pentru trecere).Va intreb daca aceasta „terasa” a fost facuta legal si daca in ritmul acesta o sa ajungem sa platim o taxa de trecere catre blocurile unde locuim. Va multumesc.

Iată şi răspunsul oferit de viceprimarul Ionuţ Apostu la această solicitare:

Am dispus Politiei Locale sa verifice daca agentul economic detine acord de utilizare a terenului de pe domeniul public. Va informez !

De partea cealaltă, proprietarul terasei susţine că e vorba de nişte răutăţi ale unor buzoieni.

„Spaţiul rămas liber pentru circulaţia cetăţenilor e suficient. Sunt în regulă, am acord pentru toată această suprafaţă pentru care plătesc chirie la primărie. Inclusiv din activitatea comercială desfăşurată plătesc taxe şi impozite, trebuie văzut şi acest aspect”.

Rămâne de văzut şi în ce măsură terasa va avea şi clienţi, întrucât în aceste zile pe gangul respectiv e un curent teribil. 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.