EXCLUSIV! Tescaru a fost dat afară! Iată ce s-a întâmplat!

În urmă cu câteva minute s-a terminat ședința Consiliului de Administrație de la Compania de Apă.

Conform informațiilor obținute de reporterul buzoienii.ro s-a propus și votat înlocuirea lui Ionel Tescaru din funcția de director general la Compania de Apă „pentru management defectuos”.

Scorul la vot a fost categoric: 4-0 pentru destituire. Un membru al CA s-a abținut. De notat că unul dintre membri, Bogdan Ion, n-a participat la ședință, dar a precizat că i-a lăsat votul său unui coleg din Consiliul de Administrație.

Ulterior s-a votat și pentru numirea unui nou director. S-a aprobat ca Simona Săvulescu, fostul director adjunct să preia conducerea Companiei de Apă.

Iată componența Consiliului de Adminsitrație care a luat această decizie „istorică” la Buzău.

Lucian Sălcuțan – avocat

Simona Săvulescu – consilier al primarului (vezi foto)

Bogdan Ion – consilier județean și director la poșta Buzău

Petruș Hintă – inspector Primăria Rm. Sărat

Claudia Zoița președinte CA – fost director economic la Compania de Apă Târgoviște

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iulia e a treia, după Diana și Natalia. Să-i urăm bun venit! CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „EXCLUSIV! Tescaru a fost dat afară! Iată ce s-a întâmplat!

 • Dacă e adevărat, e de bine, ducă-se învârtindu-se, butoiul plin cu rahat care a infestat tot orașul încât miroase în aproprierea gurilor de canal de îți mută nasul din loc. Așteptăm urgente corecții de management. Dacă abuzurile și deficiențele nu vor fi îndreptate rapid, înseamnă că totul e doar un joc perfid, un sacrificiu de operetă pentru menținerea monstruoasei ADI, în loc de revenirea companiei la municipalitate, în proprietatea și în serviciul cetățeanului din municipiul Buzău!

 • sa vezi ca de miine curge miere pe teava de apa 🙂

 • Dat afara din sanctuar ii va fi si mai greu sa se ascunda de pesta porcina sau de vanatorii care alearga mistretii pe dealuri !
  :)))
  Inca o dovada ca cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit. Cu un salariu colosal trecuse compania de apa pe persoana fizica. Imi amintesc chiar ca intr-un interviu, recent, exprima totul la persoana intai de parca el gestiona propria afacere „apa imi curge….consumatorii imi platesc…etc”
  Dinozaur politic, imbuibat din banii concetatenilor.
  Un pas inainte. Bravo din nou domnule Toma ! Sa speram ca eforturile actualei administratii vor fi in continuare incununate de succes.

 • Sa vezi Domnule Pixel ca de maine nu o sa mai miroasa Canalele 🙂

 • Doar tescaru nu este de ajuns, trebuie sa urmeze si incompetenti din managentul de mijloc, mai ales cei care sunt de vina pentru incidentul de la Lipia

 • Moartea regelui bucuria nebunilor!…asa s-a intamplat si cu Ceausescu!…bucuria nebunilor!…si iata ce a ajuns tara asta!….de fapt Toma urmareste sa puna mana pe Compania de Apa, sa fie a lui!…

 • Domnule Thomas de Torquemada daca Toma era correct cum crezi tu nu ar fi trebuit sa dea un concurs pe bune pentru postul asta de Manager General ?

 • moartea regelui zici…dupa nume te pomenesti ca esti neam cu Buscu de la compania de apa, lidera de sindicat care a vandut pe nimic toate drepturile muncitorilor…mana in mana cu regele tescaru

 • O Curățenia de toamna, urmează cea de iarna! Foarte frumos!

 • Sa fie victoria ratiunii si a normalitatii ce trebuie sa isi reia locul in activitatea Companiei de apa? Sa speram ca asa o sa fie.Tescaru si toti acolitii lui penali,ar trebui sa isi caute ‘noi locuri de munca’ in penetenciarele Romaniei.O ‘vacanta’ de cate 5-10 ani ar merita cu totii.Oare ‘chioara cu balanta’ ‘va deschide ochii’ de data asta/ sau vre-o ‘ciocanitoare’de judecatoare isi va face iar ‘datoria’pentru ‘mierea’ primita de la ‘regina tescariana’ pentru …..’bune servicii si devotament’?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.