Tescaru amenință: „Nu mai plătiți apa de ploaie, nu mai desfundăm gurile de canal. Să vezi inundații în oraș”

Frustrare mare pentru Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă.

Ținut în puf de fostul primar Boșcodeală, Tescaru a primit una în plex de la noul șef PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

Ieri, membrii ADI Buzău au votat în unanimitate eliminarea taxei pe apa de ploaie pentru cetățeni și reducerea facturilor cu 30% pentru persoanele juridice.

Probabil amețit după lovitură, precum un pugilist numărat, Tescaru a început să debiteze prostii în fața jurnaliștilor.

După aroganța că „am fi eliminat mai demult taxa pe apa de ploaie, dar nu ați știut ce să cereți”, Tescaru a emis și o amenințare:

„O să vedeți voi. Nu mai plătiți apa de ploaie, n-o să mai curățăm gurile de canal și canalizarea. Or să se inunde străzile”.

Tescaru a uitat însă că străzile sunt pe domeniul public, iar primăria plătește în continuare 70% din tarif. Ca și firmele private și instituțiile de stat. Și că mulțumită ploilor torențiale conținutul canalizării este antrenat înspre stația de epurare și nu vreunei activități a angajaților Companiei de Apă.

Dar să-l înțelegem pe Tescaru, era surescitat de evenimente, iar oamenii lipsiți de o anumită anvergură intelectuală, în momentele delicate își dau arama pe față.

Citește și articolul: Azi, s-a eliberat autorizația de construcție! Iată când promite Vasilescu de la Integral că va fi gata podul de la V. Pașii!

P.S. Poate de aceea și o întrebare banală, cât a costat achiziția hotelului Crâng și cât se mai plătește și pentru „remodelarea” clădirii de pe strada Spiru Haret, nu și-a mai găsit răspuns: „Nu vă mai zic, pentru că v-am mai zis”. Când ne-ați mai zis domnule Tescaru, că nu se găsește nimic pe google despre sutele de mii de euro cheltuite cu „remodelarea” ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Tescaru amenință: „Nu mai plătiți apa de ploaie, nu mai desfundăm gurile de canal. Să vezi inundații în oraș”

  • da l as intreba pe domnul tescaru pina acuma cind a plouat nu sa inundat strazile in buzau noroc ca interveneau pompierii ca din partea companiei lui acest mafiot care a pus laba peste tot intra apa in curti si iti trebuia un vaporas

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.