Tescaru anunță disponibilizări și mutarea până la sfârșitul anului în noul sediu de la Hotel „Crâng”. Plus, o propunere pentru Toma

În ciuda împotrivirii primarului C-tin Toma, Ionel Tescaru își va duce la capăt planul de a muta sediul Companiei de Apă din actuala locație la fostul Hotel Crâng. Cine trece în aceste zile pe Bd. Bălcescu poate observa lucrările ample desfășurate la imobilul respectiv.

„Da, se lucrează de zor pentru amenajarea noului nostru sediu. Eu sper ca până la sfârșitul acestui an să ne mutăm. Nu se mai putea continua aici, compania s-a dezvoltat, am preluat personal de la stațiile preluate din diverse comune. Știți și dvs, avem personalul răspândit, a trebuit să închiriem patru apartamente. În noul sediu vom amenaja și dispeceratul prin care se va monitoriza funcționarea tuturor alimentărilor cu apă din localitățile unde operăm. Asta înseamnă echipamente, softuri, dar și mai puțini oameni. Îmi pare rău, dar vom face disponibilizări pe teren. Nu vom mai avea atâția angajați în fiecare stație, ci echipe care vor interveni punctual atunci când în dispecerat se vor semnala defecțiuni. Modernizarea, informatizarea, presupun și un număr mai mic de personal” a precizat Ionel Tescaru, ieri, în ședința ADI Buzău 2008.

Tescaru a făcut referire și la actualul sediu din centrul orașului:

„Este sediul nostru, suntem proprietari. Avem mai multe variante. Știm că Primăria Buzău are o lipsă groaznică de spațiu pentru personal și documente. Ne oferim să îl închiriem Primăriei Buzău la un preț modic. Dacă nu le convine, vom vedea. Fie îl vom închiria, fie îl vom scoate la vânzare. Nouă nu ne mai trebuie, vom muta tot personalul în fostul hotel”.

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.