Tescaru către primari: „Nu-i la Buzău cel mai mare preț la apă din țară!”. Iată topul care-l contrazice

Vă las pe dvs. să catalogați declarația făcută de șeful Companiei de Apă în fața primarilor din Buzău la ultima ședință a ADI Buzău 2008. Subsemnatul s-ar îndrepta înspre trei adjective: nepotrivită, șmecherească sau cinică. Unii dintre dvs., mai înțelegători din fire, ar putea merge până acolo încât să o considere corectă.

Dar iată despre ce este vorba. Joi, în ședința ADI, primarul de la Buzău, C-tin Toma s-a adresat celorlați primari din județ, cu următoarea întrebare: „Domnilor, dvs. vă convine că la Buzău se plătește cel mai mare preț la apă din țară ?”. N-a primit niciun răspuns de la aceștia, dar în schimb, a luat cuvântul Ionel Tescaru, directorul Companiei care a spus următoarele:

„Nu este adevărat că avem cel mai mare preț la apă din țară. Suntem pe undeva după locul locul 20. Dacă luăm prețul apei plus canalizarea”.


Iată și adevărul

Mai jos am anexat ultimul top furnizat de ANRSC ce prezintă cele mai mari tarife practicate în orașele din România. Se observă că Buzăul este pe locul 6 în topul combinat apă plus canal, dar pe locul I, detașat, doar la apa care curge la robinet. Așadar, Tescaru a a fost cât se poate de șmecher rostind acest lucru în fața primarilor din mediul rural, unde se știe că nu există canalizare! Pentru că locuitorii acelor comune, plătesc într-adevăr cel mai mare preț la apă din țară! Iar referitor la cei de la oraș, într-adevăr Buzăul e pe 6.

Dar și aici, mai există un amănunt. Primele două locuri din top, Constanța și Pitești, nu știu cazul celorlalte, nu percep taxa pe apa meteorică. Și nu-i deloc exclus, ca pentru cei care locuiesc la casă din municipiile Buzău și Rm. Sărat, dacă adăugăm și apa meteo, tarifele să fie, per total, cele mai mari din țară.                                            Auraș Tereacă

loading...

5 comentarii la „Tescaru către primari: „Nu-i la Buzău cel mai mare preț la apă din țară!”. Iată topul care-l contrazice

  • Poate puneti si sursa acestui clasament Dom Tereaca , ca asa poate oricine sa scrie un clasament in .txt

    Răspunde
  • Referitor la apa meteorica, primarul Toma susține că va veni cu noutati la sfarsitul acestei luni

    Răspunde
  • Special pentru „domnu” Ionel. Replica simpaticului personaj al lui Marin Preda din romanul Moromeții, pe care sunt sigur că l-ai citit, Cocoșilă, rămâne valabilă: „Ești prost, mănânci c…t”. Sursa spune că există municipii cu 2,5 lei/ m.c., ca Tg. Jiu și că într-adevăr Buzăul are cea mai scumpă apă din țară. Mai bine spune tu care este sursa de finanțare a prestației tale, pezevenghiule! O leafă grasă de la Compania de apă fără să faci nimic, jucându-te solitaire pe calculator, scrijelești hârtia sau bați tastatura, la vreo fițuică tuberculoasă, fiindcă ți-e scârbă de muncă? Hai siktir, putregaiule! Mergi la bătut țăruși cu dorsalul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.