„Tescaru e penal. Vinde apă nepotabilă la preț de apă potabilă”. Iată comunicatul lui Toma

Acuze de management defectuos și chiar cu iz penal, lansate azi de primarul mun. Buzău la adresa directorului Companiei de Apă.

Toma îi impută lui Tescaru că vinde unora dintre buzoienii de la țară apă nepotabilă la preț de apă potabilă, dar și că nu s-a îngrijit de remedierea deficiențelor.

Astăzi, Toma a emis un comunicat de presă în care cere Consiliului de Administrație de la Compania de Apă, revocarea lui Tescaru din funcția de manager general.

„Solicit Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă SA să ia măsura revocării directorului general Ionel Tescaru pentru abateri deosebit de grave în managementul acestei companii! De asemenea solicit organelor în drept să se autosesizeze cu privire la eventualele încălcări ale legii penale în aceste privinţe! Toate documentele doveditoare le pot pune la dispoziţie atât domnilor primari membri ADI cât şi organelor de cercetare penală. Pentru multe dintre UAT-uri autorizaţiile sanitare de funcţionare au fost – în unele cazuri încă sunt – însoţite de planuri de conformare. Deci, apa este neconformă şi nu este corect să fie facturată la tariful de apă potabilă! Cadrul legislativ ar fi permis definirea până la conformare a unei categorii specifice de apă – apă brută, apă industrială, diferită de apa potabilă şi, desigur, cu preţ mult mai mic”.

Mai jos s-a publicat integral – comunicatul adresat presei, primarilor și membrilor Consiliului de Administrație (click pe săgeată pentru a trece la pagina următoare).

UPDATE: „Compania de Apă, operatorul buzoian de apă și apă uzată, nu comentează pentru moment afirmațiile alarmiste și nereale cuprinse în documentul dat publicitatii de domnul primar al municipiului Buzău. Vom transmite cât de curând membrilor Asociației de Dezvoltare Intercomunitara “Buzău 2008” un punct de vedere care descrie situația reală. După ședința A.D.I., vom prezenta situația în detaliu, pentru corecta informare a opiniei publice”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Raiul bicicliștilor. Asfalt, marcaj, decor, fără mașini  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

adresa ADI 2008

 

loading...

5 comentarii la „„Tescaru e penal. Vinde apă nepotabilă la preț de apă potabilă”. Iată comunicatul lui Toma

 • Dom Tereaca ia un interviu Doamnei Director Adj. Savulescu din Compania de Apa omul Domnului Primar si intreab-o despre aceasta situatie si publica asta , HAI !!! SI PUBLICA INTERVIUL .

 • Ardiles e o șulfă. Știe că având un singur vot în Consiliul de administrație, din partea Primăriei Buzău, prin dna Săvulescu, nu poți avea majoritate la nici o decizie, nu poți schimba nimic. Toma mai bine și-ar retrage reprezentantul din CA -ul Companiei de apă ca să-i lase pe ticăloși la off side!

 • Bai voi nu v ati saturat de lamentarea lui toma pe subiectul ăsta?
  Scandaluri, subiecte de presă, breaking news uri.
  O sa plece si tescaru odata! O sa si aducă si acolo Toma vreun nepot sa conducă! Dar sper sa termine odată cu gargara asta.
  Pentru ca adevarul pe care nu il stie lumea este ca toma are 3 membri in Consiliul de administratie din 5 si 1 director din 3. Asadar cine conduce defapt compania??

 • Pixelul, nu e asa, Savulescu e director adjunct in companie, are putere de decizie cu privire la activitatea zilnica a companiei.
  Consiliul de administratie nu are treaba cu activitatea de zi de zi a companiei, el avand alt rol.

 • Pixelul tricolor : te-am jignit cumva ??? Anonim are dreptate dar tu trancanesti in nestiinta de cauza.De Salcutan ai auzit cumva ??? nu stii cumva al cui om este ???
  Consiliului de Administrație fiind votați în unanimitate. Aceștia sunt Mariana Săvulescu, Manuela Zoița din Târgoviște, Petruș Hintă, Alexandru Sălcuțan și Ion Bogdan. ,,În urma selecției făcute împreună cu firma de management s-a ajuns la un rezultat final, cel pe care l-am prezentat în ședința Aunării Generale al ADI 2008. Eu sunt ferm convins că situația se va îmbunătăți. Lucrurile au fost normale până acum, dar fiecare trebuie să facem ca lucrurile să meargă și mai bine. Ați observat că s-a votat cu majoritate de voturi, deci nu a fost niciun vot împotrivă, deci nu sunt motive ca acest Consiliu de Administrație să nu fie votat de către AGA”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele ADI ,,Buzău 2008”.

  Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma s-a declarat mulțumit de noii membri ai Consiliului de Administrație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.