Tescaru: „Îmi vine să plec din ţară. Nu e posibil aşa ceva. Să fii cel mai bun şi terfelit în felul ăsta”

Frustrare în aceste zile pe Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă, după acţiunile în forţă ale primarului C-tin Toma. 

„Vă spun sincer, îmi vine să plec din ţară. Dacă eram mai tânăr, nici nu mai stăteam la discuţie. Nu se poate aşa ceva. Să fim criticaţi în felul ăsta, să ni se facă o imagine aşa de proastă, când în realitate lucrurile nu stau deloc aşa. Nu se spune, nu se vorbeşte deloc în presa locală despre faptul că onor Compania de Apă Buzău este de departe cea mai bună din ţară la atragerea fondurilor europene. Suntem excelent văzuţi în Europa, dar prost la Buzău. Am primit bani doar pe încrederea câştigată în toţi aceşti ani, nu ni s-au mai cerut garanţii ca altora. Vom mai aduce la Buzău 200 de milioane de euro pentru investiţii. Spuneţi-mi şi mie ce instituţie sau societate din Buzău se mai poate lăuda cu aşa ceva ? Iar salariul meu nu e de 180 de milioane pe lună aşa cum se zice. E mai mic. Recunosc, la final de an mai primesc câteva mii de euro ca primă. Dar credeţi că nu îi merit în condiţiile în care aduc, împreună cu echipa de aici, milioane pentru Buzău” a răbufnit Tescaru.

Directorul Companiei de Apă a anunţat că de acum înainte va posta pe site-ul firmei de apă toate adresele primite de la instituţiile europene şi guvernamentale prin care se avertizează că ingerinţele Primăriei Buzău în activitatea Companiei de Apă pot avea consecinţe nefaste pentru derularea proiectelor cu fonduri europene.  

Auraş Tereacă

loading...

12 comentarii la „Tescaru: „Îmi vine să plec din ţară. Nu e posibil aşa ceva. Să fii cel mai bun şi terfelit în felul ăsta”

 • La pretu care este la apa cum sa nu ai un salariu asa de mare si prime de noi de euro

  Răspunde
 • Haoleo, săriiiți lume, opriți-l că dacă pleacă Tescaru, scade prețul apei, se realizează branșarea individuală cu citire electronică din stradă, fără să ne mai intre în case cititorul, va dispărea din facturi rubrica „diferență apă potabilă”, adică nu vom mai plăti dublu și evacuarea la canal a apei fictive pe care de fapt nu am primit-o, nu mai plătim apa de ploaie ca la tropice, se face naibii vreo stație de dedurizare a apei ca în vest. Numai nenorociri ni se vor întâmpla, așa că opriți-l, legați-l de birou să nu plece, că dacă pleacă și le cumpără la străini hoteluri, nouă cine ne mai dijmuiește banii, cine ne mai cumpără hotel? Dați-i încă două trei sute de milioane pe lună, dați-i și pentru suflet câte una mai tinerică la drum de seară, că dacă pleacă marțafoiul e vai de bieții de noi cei fără creier în timp ce el are doi creieri ca Iorga.

  Răspunde
 • Atat de bun, la ce? La umflarea facturilor cu apa de ploaie? La umflarea facturilor cu „diferenta apa potabila”? La livrarea unei ape cu impuritati si rugina? La stabilirea unui pret de top pe mc de apa ? La cumparatea unui hotel intreg pentru birourile companiei de apa? La angajarea rudelor primarilor si a altor oameni politici in cadrul companiei de apa? Daca astea sunt criterii de performanta, atunci sunteti cel mai bun.

  Răspunde
 • Il invit pe acest domn sa bea un pahar de apa cu nisip in Dorobanți II și să desfundam împreună sitele de la robineți pline de nisip

  Răspunde
 • Minciuni de hot care trăiește din banii buzoienilor sicar

  Răspunde
 • Cata nerusinare ,apa la Buzau este sub orce calitate ,are impuritati,lsati un bidon de 5 l. de apa peste zi sa vedeti ce se lasa la fundul bidonului,apa de ploaie este un dar dela Dumnezeu,iar ei ne pun s-o platim ,in loc sa se bucure ca spala strada si canalizarile care put,cand treci pe langa ele si nu in ultimul rand masluirea citirii contoarelor.Uitati-va cum arata acest director si va dati seama,poate sa plece linistit acolo unde este laudat ,nu va regreta nimeni,asa poate se mai misca acel scaun pe care sta.

  Răspunde
 • L-aş intreba pe acest hăndrălău, dacă bea 2 litri de apă pe zi, din aceasta pe care o produce cu drag pentru noi!

  Răspunde
 • Daaa,esti atat de bun,de trebuiesti ingropat,asa se procedeaza cu comorile,sa nu le fure altii.

  Răspunde
 • … Tescaru asta isi bate joc de un oras intreg . Apa in centrul orasului este infecta plina de calcar nu o poti folosi nici la mancare Trebuie dat jos sa se termine cu hotia asta din banii tuturor buzoienilor

  Răspunde
 • Eu am vazut la voi un anunt de angajare electrician care a aparut la 2 zile dupa ce trebuiau depuse dosarele !!! Numai asta si va recomnda ca sunteti excroci !!! Cat ceri porcule pentru un post ????

  Răspunde
 • Domnule Tescaru, cand dai anunt de angajare il dai dupa ce ai angajat??? Cat ceri pe un post ???

  Răspunde
 • Omul asta, este batut in cuie pe acest post? Ce ziceti de o intalnire a buzoienilor ,in fata Companiei de apa? Frumos ,civilizat, cu aprobare de la primarie. Cat sa-l mai suportam pe acest ins cu salariul nesimtit ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.