Test pozitiv pentru doi buzoieni întorși din Anglia

Autoritățile au informat azi că doi buzoieni întorși acasă din Anglia pentru trei zile au ieșit pozitivi Covid la un test rapid (test făcut în dorința de a pleca înapoi).

La plecarea din Anglia (venirea în România), buzoienii au avut test PCR negativ!

Cei doi ghinioniști au fost băgați în carantină și li s-au prelevat probe pentru un nou test PCR (probele vor fi trimise mâine la București).

Tot de pe frontul Covid, după două săptămână fără niciun caz în județ, astăzi autoritățile de la Buzău au anunțat încă trei cazuri noi (în afara celor doi „englezi”), doi pacienți din spital plus un test la un laborator privat.

Informatii-Suplimentare-Buletin-Informativ-1

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Test pozitiv pentru doi buzoieni întorși din Anglia

 • Puțintică răbdare stimabile reporter. Nu e de sperietură. Informația utilă, dar trecută cu vederea în articolul domniei tale este că aparatul DSP Buzău nu lucrează. De când?

 • În mod evident adept al teoriei conspirației (deși poate nu și conștient), domnul reporter insinuează aici că totul e o făcătură a ocultei pentru a băga spaima în bobor. Iată, tovarăși, cum stăteam noi așa liniștiți la malul maării, privind în zare la pandemia care ne părăsește, când pac!, apar știrile astea fabricate (fake news, cum le zicea nenea Trump) să ne dea simțirea peste cap!
  Dar noi, dacii mei, nu suntem așa fraieri să picăm în capcană! Și dacă vine iar virusul ăsta delta printre noi îi dăm în cap cu mămăliga strămoșească (mă rog, nu chiar atât de strămoșească, mălaiul e o achiziție recentă, import maiaș!) și ne vedem de treabă!

  Când toată lumea înregistrează creșteri mari cu varianta delta, când țările deștepte accelerează programul de vaccinare și scot analize științifice care nu sunt deloc optimiste în ceea ce privește valul patru, jurnaliștii români vorbesc despre cum vor unii să ne sperie. De parcă o mână de români analfabeți, besmetici și rupți în cur din spațiul danubianoetc ar conta cumva pe lumea asta, ar fi luați cumva în seamă de cineva…

 • Oare cine este “inocent” și cine este “viteaz” în povestea asta?
  A. Cel care înțelege și nu poate să exprime astfel încât să fie înțeles.
  B.Cel care nu înțelege pentru că nu are suficiente noțiuni.
  C. Cel care are noțiunile dar le ignoră din diferite motive ( religie, grup social).
  D. Cel care nu are noțiunile dar nici nu le vrea.
  Toți au aceleași drepturi. Toți au aceleași libertăți. Toți au aceleași îndatoriri. Toți cred că au dreptate.
  Totuși unii cad și mor.
  Oare “Bunii râd și cad”?
  Continuăm cu versurile
  “Să râdem dar, viteaz popor
  Să fie un hohotit si-un chiu
  Din ceruri pana-n iad”. Frumos! Dar era cândva demult, când amenințarea era văzută. Acum amenințarea e altfel, scutul este într-o chestie mică de plastic și George Coșbuc nu mai poate scrie, dar a mai scris și “Mama” nu numai “Decebal către Popor”. Cum procedăm? Ne situăm la înălțimea propriilor pretenții sau nu? Mai donăm sau vindem mult șansele noastre altora? Băieți buni! Neconflictuali.

 • @Ar…..se vede că ești omul sistemului – și ai oarece beneficii de pe urma asta (cine știe – vreun serviciu bun, remunerație pe măsură, etc.etc.)….ai aceeași retorică de mult timp.
  Ideal ar fi să citești măcar câteva sute …dar e puțin…câteva mii de ore….diverse cărți ( nu apărute ieri), lucruri, vizionat diverse….și poate îți schimbi optica.
  Așa, când luăm de bune știrile de la ora 19 e cam nasol.
  Asta e problema….. considerați problema asta doar ca fiind una sanitară sau exclusiv sanitară….. problemele conexe și contextul lărgit îl lăsați pentru omida sau Vanga

 • Sigur, contextul, contextul, motivele ascunse, adevărurile pe care nu le văd eu, dar pe care le vedeți dumneavoastră, sunt interese mari, domnule, ce să mai…
  Duceți-vă de aici, domnii mei, cu filmulețele voastre de pe YouTube și teoriile conspirației! Nu sunteți mai deștepți și mai interesanți, aveți doar mari probleme de înțelegere a realității și de raportare la sine.

 • Pe un alt site se da informația ca unul din cei cinci era vaccinat. Puteți afla cine? Dintre cei doi internați la Râmnic, dintre cei doi “britanici” sau cel izolat acasă? Mulțumesc.

 • Nu transformați știrea într-un lucru interesant sau amuzant dacă folosiți aiurea ghilimelele, domnule “reporter”.

 • La intoarcerea in UK vor sta iar in izolare 10 zile, “plimbarea lunga, saracia omului”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.