Thriller terminat cu happy-end pe șoselele Buzăului

O mașină a fost oprită azi în trafic de Poliția Rutieră Buzău.

Pentru că au existat suspiciuni, polițiștii au chemați inclusiv mascații.

Ce a urmat vedeți în clipul VIDEO de mai jos.

IPJ Buzău: „A avut nevoie de mai mult curaj, așa că ne-a rugat pe noi să îi fim alături într-un moment memorabil al vieții. Am avut emoții, dar cu bucurie am spus „DA”! 😃 Și nu am fost singurii! Felicitări!”

Întâmplarea s-a petrecut la Rm. Sărat în dreptul stadionului.

Cei doi tineri sunt din Rm. Sărat și au o relație de 9 ani.

Băiatul, cel care a gândit operațiunea și a cerut ajutorul poliției, este militar.

Citește și:


loading...

18 comentarii la „Thriller terminat cu happy-end pe șoselele Buzăului

 • Utilizarea resurselor și a personalului MAI în scopuri personale, reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legii. Cadrele din subordinea MAI erau în timpul programului, iar fișa postului nu spune nimic despre rolul de recuzită pe care și l-au asumat. Sau, poate, chiar sunt doar recuzită, mai ales dacă ne gândim la felul în care își fac datoria. Sunt curios dacă se vor lua măsuri împotriva acestui circ ieftin. Dacă nu se vor lua, înseamnă că e perfect legal și chiar aș dori o listă cu prețuri pentru acest tip de prestație.

 • Spectacol de babuini ! Prostia crancena ridicata la nivel de arta . Grotesc !

 • Atât pot, atât ii duce capul, o prostie fara margini.

 • … bun așa, mai rămânea să guițe Țancă-Urangutanu’ din difuzoarele autospecialei și era gata treaba…

  … vai de ‘guru’ nostru, de rromulani ce-am ajuns… noi în loc să ne civilizăm, copiem comportamentul maimuțoid al unora dintre conlocuitori…

 • Ilegal! Pantazi ar trebui să plece acasă. La fel și șefa Biroului de relații publice, care este fina chestorului Despescu.
  Rușine!
  O instituție de forță, asta este poliția oriunde in lume, nu poate face astfel de lucruri.
  Piticul militar din imagini cred că a încercat și la MApN, dar a fost refuzat.

 • Fără comentarii…

 • Bravo, ba, Tarkovsky, mare om, mare regizor. Am auzit ca media de IQ in armata bate undeva pe la 80, asa e? Chiar si cu acest handicap evident, ai reusit sa regizezi o mare capodopera. La politisti si jandarmi n-aveam pretentii, despre prostia lor se fac bancuri constant, armata nu iesise insa destul in evidenta.

 • Un fâs de doi lei !! Așteptam totuși mai multă imaginație din partea polițiștilor!! Las Fierbinți!! Hai pa!!

 • Incep sa cred ca autoritatile romane in loc sa isi faca treaba pentru ce sunt puse, pentru ca si asa suntem pe primul loc la accidente in Europa, soferii mai nou merg pe contrasens pe autostrada, sunt furturi, talharii, aceste autoritati organizeaza evenimente pentru diferite familii de zici ca sunt la Disneyland. Stiti voi, Mickey cu Minnie, cand fac poze cu, copii, familiile. Imi vine sa rad! Sunteti penibili cu aceasta circoteca care ati facut-o. Bineinteles, vreau sa punctez ca sunt si autoritati care isi fac treaba, dar din pacate numai 2 %.
  Zi faina!

 • Asta-i România! Ăsta-i nivelul! Normalul a devenit anormal, iar anormalul a devenit normal.
  Cu aprobarea șefului IPJ Buzău, se folosesc resurse umane și financiare pentru capriciul unui individ. Cine plătește pentru această “acțiune” de imagine?

 • Să vedeți ce “program” au pentru cei care vor să divorțeze. Mascații oferă o corecție fizică…
  În rest, așa este la noi. Orice este posibil.
  Șeful de la Rutieră, dar și șeful mascaților ar trebui să de-a explicații publice. La fel și șeful IPJ Buzău. Dar, stați, buzoianul chestor Despescu este numărul doi în MAI. Deci, îi doare la caschetă de noi.

 • Niște subțiri… Mai subțiri la mansardă sunt cei care au aprobat ” operațiunea”… Jalnic dacă nu se iau măsuri disciplinare exemplare, din partea ambelor instituții …

 • Penibil…

 • @Kavasaki, care ambele instituții?! Serviciul Rutier și Serviciul de Acțiuni Speciale (mascații) sunt fac parte din IPJ Buzău.

 • Răspuns pt “MAI”: Mă refeream la MAI și MApN. Militarii au norme stricte în ceea ce privește expunerea media…și cum piticania romantică este militar….

 • POLITISTI ADJECTIVI….DOAR LA ASTA SUNT BUNI…..

 • MApN nu se bagă. Se dezice de astfel de militari angajați pe bază de contract. Azi sunt, mâine pot fi dați afară. Nicio pierdere.

 • Auraș, am și eu un tăiat de moț! Poți să vorbești la circulație și la mascați? Este cu programare sau pur și simplu anunți la 112 și vin ei din proprie inițiativă??

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.