Tică a rămas fără picior de ziua lui! 46 de ani!

O clipă, o nenorocire.

Bărbatul mergea liniștit, pe marginea drumului, de la magazin spre casă, la Rubla (jud. Buzău).

Era bucuros, urma ziua lui, familia îi serba ziua de naștere, făcea 47 de ani.

Atunci s-a întâmplat nenorocirea

Mașina condusă nebunește de un golan, urmărit de poliție, a scăpat de sub control.

A ajuns pe contrasens unde l-a izbit teribil pe Tică Oprea.

Bărbatul a spart parbrizul cu capul și a zburat prin aer. Medicii i-au salvat viața, dar nu și piciorul! Amputat! La doar 47 de ani, Tică Oprea nu va mai munci la asfaltarea drumurilor. Va rămâne acasă, invalid!

Asta e mașina golanului din Galați (27 de ani), care gonea nebunește pe străzi necunoscute. Nu avea permis, era urmărit de poliție pentru că nu plătise la benzinărie. După unele surse era la furat, avea în portbagaj mai multe catalizatoare. Nici mașina folosită nu era în ordine, avea numere false!
Golanul era urmărit de mașina de poliție. Pentru a evita impactul cu autoturismul gălățeanului, polițistul a fost nevoit să tragă de volan. Mașina de poliție a lovit un tub de beton și s-a oprit într-u stâlp de electricitate. Polițistul de la volan, 47 de ani , s-a ales și el cu răni destul de grave, la un picior și la plămâni.

Tică Oprea era un om împlinit, avea o soție, o fată și o nepoțică, toate frumoase și iubitoare. Din păcate, din cauza unui golan e acum în spital, fără un picior.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Tică a rămas fără picior de ziua lui! 46 de ani!

  • Daca as zice ce cred ca ar trebui facut cu infractori de genul, nu cred ca ar putea fi postat pe aici. Drepturile omului ultima vreme au devenit mai mult drepturile nemernicilor, oamenii cinstiti au ajuns bataia de joc a infractorilor, a politicienilor, judecatorilor si a avocatilor care lucreaza impreuna, iar legile sunt facute de hoti pentru a proteja tot hotii.

    Tereaca, daca tot urmaresti mereu cazurile astea cand se intampla, de ce nu urmaresti sa ne spui si noua sentintele dupa. Sa vedem dupa jumate de an sau 1 an, nenorocitul x, care a facut y, a fost azi condamnat la z. Sa vedem si noi cum functioneaza justitia asta. Desi nici puscaria nu e mare chestie, noi muncim, iar ei stau ca la hotel, degeaba. Unii dau in cap cand ies ca sa se intoarca inapoi, prefera asa decat sa munceasca pentru a-si asigura traiul, ca noi.

    Răspunde
  • Pt aceste animale ca si pt cei ce ucid cu bună știință plumbul este o dreaptă plată.nu penite nciarul de unde ies lectori universitari pe banii mei,ai tăi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.