„Timiș e slab, iar Ceaușel… cine mai e și ăsta? Vor rata promovarea!”

Victoria la scor de sâmbătă din derby-ul cu Oțelul și promovarea în liga 2 înseamnă și o palmă morală pe care antrenorul George Timiș și Cristi Ceaușel, șeful Consiliului Director de la SCM Gloria, au dat-o contestatarilor.

Printre cârcotași se regăsesc și o seamă de oameni de fotbal din Buzău care n-au crezut în cei doi. Sau, mai exact, și-au dorit tot timpul ca aceștia să-și rupă gâtul, iar primarul Toma să-i schimbe (cu ei).

„Timiș e slab. Echipa nu joacă nimic. Nu-i de mirare, uită-te ce antrenamente face. Iar Ceaușel ăsta cine mai e ? De unde a venit ? De când se pricepe și ăsta la fotbal? N-or să promoveze, iar primarul o să-i schimbe. Păcat de banii cheltuiți degeaba”, îi spuneau contestatarii reporterului buzoienii.ro, când se mai întâlneau prin oraș.

Chiar dacă fotbalul nu mai reprezintă un capitol de mare interes, reporterul a replicat că Timiș merită o șansă, că numitul Cristi Ceaușel e un tip inteligent și că nu-i musai să fi fost fotbalist/sportiv pentru a fi un bun conducător de club.

Deocamdată Timiș și Ceaușel au ieșit câștigători și vor avea câteva luni liniștite. Dar, în sport, ca și în viață, timpul nu stă în loc.

Cârcotașii vor avea probabil mai mult succes în liga II, când concurența va fi alta. Deja, unii s-au grăbit să anunțe o nouă sentință:

„Știți care e numele primei echipe care va retrograda din divizia B ? Gloria Buzău!”

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.