Tineri, frumoși și bine pregătiți profesional. Alegeri la TNL Buzău

PNL Buzău a prezentat azi într-un comunicat de presă patru tineri care vor candida la șefia organizației județene de tineret:

„Sunt alegeri la TNL Buzău. Tinerii liberali, unii dintre ei care abia au trecut pragul partidului, alții cu suficientă experiență dobândită în cadrul organizației, își aleg echipa de conducere în cadrul unui eveniment care va avea loc duminică, 10 aprilie, la care sunt așteptați să participe peste 300 de delegați din întreg județul.                

Andreea Vintilă candidează la funcția de președinte al Organizației Județene a TNL Buzău. Are 28 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane și a Facultății de Management din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, în prezent, masterandă a Facultății de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

”Nu mă așteptam în urmă cu un an ca viața mea să ia o asemenea turnură. Nu mă vedeam atunci implicată în politică. Implicarea mea a venit însă ca un pas normal, natural, pe măsură ce am început să cunosc oameni care activează în PNL Buzău.  Aș fi putut  rămâne implicată doar în zona afacerii agricole pe care o deține familia mea, dar am ales să accept provocarea de a o apuca pe propriul drum, de a-mi dezvolta propria carieră și propria personalitate. La acest moment, văd în PNL oameni serioși și sper să reușesc să valorific oportunitatea pe care o am, de a lucra alături de ei”.

Mircea Onetz este candidat la funcția de prim-vicepreședinte al TNL Buzău. Este absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere, în cadrul Universității Transilvania din Brașov iar din 2017 este administratorul unei societăți comerciale cu domeniu principal de activitate prelucrarea secundară a lemnului, în scopul producției de stupi, mobilă și cherestea.

”Proiectul meu personal este ca noul suflu de tineri să îmbrățișeze și să profite de viitoarele oportunități ce le sunt oferite de către programele de finanțare europene. Pe de altă parte, dacă nu ne asumăm implicarea acum și vom alege să ne cramponăm de ce am auzit în ultimii 30 de ani : ”politica este doar pentru unii”, “oricum n-o să schimbi nimic”, “ei tot vor fura”, suntem complici și vinovații morali ai nereușitelor societății în care vom îmbătrâni”.

Andreea Șugă candidează la funcția de prim-vicepreședinte al  TNL Buzău. Are 21 de ani, este absolventă a  Colegiul Național ,,B. P. Hasdeu” Buzău iar în prezent este studentă în anul IV la Facultatea de Drept, Universitatea din București.

” Îmi doresc să cunosc oameni noi, să mă dezvolt și să contribui la dezvoltarea societății în care trăiesc. Am ales TNL Buzău pentru că am simțit că este o echipă unită, care muncește pentru proiectele pe care le are și care oferă sprijin oricărui tânăr care își dorește să se implice în rezolvarea problemelor comunității. Chiar dacă aș fi putut alege un alt drum, familia mea deținând o afacere,  am simțit că  este momentul să aleg TNL și să mă implic în proiectele acestei organizații. Am făcut această alegere pentru că am văzut deschiderea partidului către tinerii din România, tinerii cu dorință de implicare și care doresc să aducă un suflu nou societății din care fac parte. Îmi doresc să inspirăm tinerilor curaj și încredere, să atragem oameni noi și să continuăm perfecționarea membrilor TNL Buzău. Îmi doresc să schimb, atât cât se poate, percepția tinerilor cum că politica este acea zonă întunecată, negativă și să le arăt că în TNL vor găsi un mediu prietenos, cald și oameni plini de optimism și entuziasm”

Ovidiu Anghel este membru în Biroul Executiv al TNL România, are 27 de ani, este absolvent al Facultății de Administrație și Afaceri, iar în prezent este antreprenor și consultant Fonduri Europene.

”Am intrat în PNL fiind inspirat de valorile liberale și de spiritul tânăr pe care l-am întâlnit în organizația PNL Buzău. De fiecare data când merg acasă, în zona de munte a județului Buzau, dat fiind ca sunt născut la Gura Teghii și am crescut la Nehoiu, și văd simplitatea și ospitalitatea oamenilor cu care am crescut și lângă care m-am format, nu pot decât să mă gândesc cum să îi ajut și să fac tot posibilul pentru a contribui la un viitor mai bun pentru aceștia, prin dezvoltarea potențialului turistic și producției, prin sprijinirea localnicilor în atragerea de fonduri nerambursabile.

Tinerii care s-au înscris în cursa pentru conducerea organizației județene a TNL Buzău sunt dornici să se implice, sunt deciși să învețe din reușitele foștilor și actualilor lideri politici, dar mai ales sunt hotărâți să evite greșelile acestora. Sunt tineri care vor să se implice nu pentru funcții în partid, nu pentru oportunități de business, ci din dorința de a produce schimbarea în bine, de a nu-i mai lăsa pe alții să decidă pentru destinul pe care îl au în față”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Tineri, frumoși și bine pregătiți profesional. Alegeri la TNL Buzău

 • Mananca si gura lor o paine. Cand aud de d-astia, indiferent de partid, ma intreb cine-s parintii, nasii, finii, verii sau unchii. La Avramescu asa am procedat si m-am lamurit. Cu doamna de la ISJ, Petrosel sau asa ceva, iarasi, s-au descoperit niste abilitati extracuriculare de neignorat, care poate ca au si propulsat-o pe orbita profesionala recenta. Avramescu se inconjoara de pufici mici cum au facut-o altii in vremea lui Bigiu, sa-i bage la inaintare la praduit. Atunci s-a lasat cu arestari si ani de bulău pentru unii care au visat prost. Vedem acum ce-o mai fi…

  Am citit și-s curios, cum se câștigă experiența în partid? Experiența politică, de a fi șulfă, de lipit afișe sau ce e aia experiență politică în cadrul partidului?!? Mai exact, etapizat și pe rând, că poate sunt și alții care doresc să urmeze calea, e păcat să nu se ofere toate detaliile necesare avântului politic.

  Răspunde
 • Eu pariez pe duduia Andreea Vintilă chiar dacă nu știu cine o recomandă, vorba BD-ului la munte și la mare. Prea are școale multe și de renume! Ceilalți par a fi iepuri, așa, de dragul ideii de competiție… Se bagă cineva la vreun pareu?

  Răspunde
 • Personajele astea cu studii de drept,sunt cele mai perverse si mai periculoase,ei ,prezentand cea mai mica credibilitate morala si profesionala.Persoanele provenite din cea mai ticaloasa si ticalosita categorie socio-profesionala,justitia,sunt cele care au contribuit decisiv la distrugerea Romaniei si romanilor.De aceea este absolut necesar ca astfel de personaje sa fie eliminate complet din politica.Ele sunt un risc letal pentru democratie,pentru drepturile si libertatile oamenilor.

  Răspunde
 • Din pacate, astia din sistemul de justitie conduc tara prin intermediul Parlamentului. Eu am mai zis ca pentru o incercare de a curata tara, ar trebui interzis in parlament absolventii de drept pentru macar 10 ani, ca sa aiba tara sanse sa-si revina un pic din hotia si jaful actual, si sa vina sa faca/voteze legile niste oameni mai sanatosi moral.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.