Tir scăpat de sub control. Accident „la borcan” pe E85

Accidentul s-a produs în această dimineață în intersecția periculoasă de „la borcan” de la intrarea în Spătaru (com. Costești, jud. Buzău)

Un tir scăpat de sub control (nu știm încă motivul) care se deplasa pe E85 dinspre Buzău spre București a derapat în dreapta drumului, rupând gardul casei unui localnic.

Aici a intrat tirul. Gardul va fi reparat de firma de asigurări a tirului

Circulația s-a desfășurat cu dificultate în intersecție, până când s-a reușit îndepărtarea remorcii – rămase pe carosabil.

Loc periculos

Intersecția „de la borcan” a rămas una din cele mai periculoase din jud. Buzău.

Soluția propusă, dar pe care CNAIR întârzie s-o pună în practică (de peste zece ani) este amenjarea unui sens giratoriu.

În acest moment, a pătrunde de Șoseaua Spătarului pe E85 e o întreprindere de durată (din cauza coloanei de mașini formate), dar și riscante (din pricina autovehiculelor care circulă în viteză pe E85).

Primăria Costești a propus CNAIR o soluție, achiziționarea terenului din vecinătatea „borcanului” (pentru a ajuta la amenjarea rondului), dar punerea în practică va mai întârzia probabil câțiva ani.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.