Tirul sau autoturismul ? Poliția, chemată să stabilească vinovatul

Accident produs în urmă cu câteva minute „la borcan”, la Spătaru. S-au tamponat un tir, cu un autoturism.

Ambii șoferi susțin că „nu eu, celălalt șofer e de vină”, astfel că la fața locului a ajuns poliția pentru a stabili cine a greșit.

Atât Dacia, cât și tirul veneau dinspre Buzău (Șoseaua Spătarului) și căutau să vireze dreapta la intersecția cu E85. Tirul pe traiectoria mai largă, iar Loganul pe cea mai scurtă

Șofer tir: „Eu n-am cum să fiu de vină. Cel cu Dacia s-a băgat în fața mea. Eu de sus, din cabină n-aveam cum să-l văd când am virat dreapta”

Șofer autoturism: „M-am încadrat corect, am semnalizat dreapta, dar deodată m-am trezit cu tirul peste mine”.

Loganul de Bucuresti a fost acroșat pe partea stângă de tirul de Vâlcea

Acum polițiștii, chemați la fața locului de cei doi șoferi, ascultă depozițiile și urmează să decidă cine a greșit.

Părți desprinse din caroseria Daciei
Partea laterală din tir unde a avut loc impactul

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Tirul sau autoturismul ? Poliția, chemată să stabilească vinovatul

  • Vina e a cretinilor care fac demarcatiile pe sosele. Acolo din ce stiu nu sunt trasate benzi, se ingramadeste fiecare cum poate. Ar fi trebuit ori trasate 2 benzi clare si distincte, ori trasata o banda si restul ce ramanea hasurat incat sa stie lumea ca “pe-aici nu se trece”. Mai sunt zone asa in unele localitati, unde e loc de 2 benzi, dar nu e demarcatie, lumea circula ca in India prin zone de genul, se ingramadesc, se injura, se baga unii in fata altora. Oricum, sunt complet scarbit de cei care se ocupa cu asta in Buzau. Au facut ultimii ani numai sensuri unice ca sa isi poata parca cei de la case masinile pe ambele parti, desi au curti, au pus sute de limitatoare si au incurcat circulatia peste tot pe unde au putut, creand poluare. Giratoriile sunt singurele lucruri bune facute, insa si aici ar cam trebui din viitor sa analizam bine, sa nu le punem chiar peste tot, ca omu asa e, ca vita, cand descopera ceva il apuca frenezia si pune peste tot, devine solutie generala si rezolvare la toate, cum s-a facut cu sensurile unice stupide. Vedem la altii, dar nu trebuie chiar ca papagalii sa aplicam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.