Titel, Mărăcineni: „Vești bune pt. mulți, dezamăgire pt. câțiva”

Anunț făcut azi de Primăria Mărăcineni după primirea unei notificări de la Transgas.

Societatea Națională de Tranport Gaze Naturale a anunțat că a demarat operațiunea de obținere a autorizației de construcție pentru a aduce țeava de gaz de la Vernești la Mărăcineni (vezi mai jos documentul).

Mai mult, cetățenii din Mărăcineni pe terenul cărora va trece țeava pe traseul de la râul Buzău până la SRM (stația de reglare-măsurare) sunt invitați să depună solicitări pentru a primi despăgubiri (indemnizații).

ANUNȚ Primăria Mărăcineni

„Vești nemaipomenite pentru cei mai mulți dintre noi, dezamăgire pentru cei câțiva care ar fi vrut ca rețeaua de gaze să nu se facă și, eventual, eșecul să fie folosit ca armă politică.

Din fericire pentru noi toți, gazele AJUNG la Mărăcineni, iar lucrările de subtraversări a albiei râului Buzău încep în curând.

Pentru cei mai sceptici, atașăm și informarea TransGaz, care dă detalii concrete despre lucrare, dar și despre compensațiile pe care le pot primi proprietarii de terenuri din zona vizată”.

loading...

8 comentarii la „Titel, Mărăcineni: „Vești bune pt. mulți, dezamăgire pt. câțiva”

 • Pentru domnul Titel :conducta o trage Transgazul o companie de stat nu primaria Mărăcineni iar la guvernare nu este PSD -ul ,deci daca era folosită că armă politică nu se mai trăgea. PSD-isti rămân aceiași pamblicari oriunde ar fi.

  Răspunde
 • din episodul ,,dupa 30 de ani , mai dureaza 10 ani si este gata in 20-50 ,, tupeu maxim pentru tzarus …

  Răspunde
 • Foarte greu se mișcă afacerea asta cu gazele. Dacă tot se știe pe unde trece țeava de gaze de ce nu vine Romgaz s-au care a câștigat licitația sa tragă țeava la cetățeni ?. Am mai câștiga ceva timp în folosul nostru al tuturor. Ar mai rămâne branșarea dar dacă se procedează ca la refacerea drumului județean adică lasă-mă să te las, e clar când o să avem gaze!!!!

  Răspunde
 • Titele, stai liniștit nu te mai agită așa tare că oricum este ca și ales. Ai însă grija cui mai dai lucrările prin comuna.

  Răspunde
 • Nimic nu cred, zvonuri de campanie. Si daca chiar se va intampla, nu se intampla datorita Psd-ului, a avut timp 30 de ani pt aceasta conducta, se va intampla ca este prioritatea 0 a guvernului Orban

  Răspunde
 • „……Transgaz A DEMARAT operatiunea de obtinere a autorizatiei de constructie……”! Mai titele,vezi sa nu inceapa oamenii sa te creada ceea ce esti de fapt: un PSD-ist gargaragiu si mincinos!Oricum,poate se vor termina gazele din exploatare si se va realiza un mare….FASSSSSSSSSS!Mai bine le zici oamenilor sa isi mai cumpere lemne pentru vre-o cativa ani pana se obtin autorizatiile si se executa lucrarile.Deja ai un nas care seamnana cu al lui PINOCCHIO,mai Titele!

  Răspunde
 • Dar cu mănăstirea de interes național proiectată de Titel și finanțată evident de contribuabili ( că așa e când vrei să câștigi alegeri, te lovește pioșenia și te dai bine cu popimea pe banii altora) ce se mai aude ??? Parcă se urcase Titel pe utilajele primăriei….pe motorina primăriei …și nivela cu sârg un loc cu verdeață și lipsit de întristare….
  Ctitor de mănăstiri nu fusese…și era, evident musai, să rezolve cineva și această gravă problemă…. Auzi tu, ditamai comuna și să nu aibă ea o mănăstire acolo ???

  Răspunde
 • Să le spună cineva gurilor fără creier că în ultimii 30 de ani în România au guvernat Emil Constantinescu(PNȚCD)-președinte, V.Ciorbea, R.Vasile, M.Isărescu-premieri – 1996-2000; Traian Băsescu(PDL)-președinte(2005-2014), C.P.Tăriceanu, E.Boc, M.R.Ungureanu- premieri-2004-2011); Klaus Johannis(PNL)-președinte(2014-2024), D.Cioloș, L.Orban-premieri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.