Titi Holban, după ce bucata de fier l-a lovit în cap: „Ghinion fantastic, urmat de noroc. Mi-am pierdut cunoștința, soția a pus mâna pe volan”

În urmă cu lună, fostul deputat Titi Holban și soția sa „au văzut moartea cu ochii”.

Așa e vorba din popor, întrucât în realitate omul de afaceri n-a văzut nimic, ci doar soția.

„Eu nu-mi amintesc absolut nimic. Plăcuța aceea metalică a trecut, vă dați seama, într-o fracțiune de secundă prin parbriz și m-a lovit în cap. Mai exact în pomete. Mi-am pierdut imediat cunoștința. De-asta eu nu știu nimic. Pot spune că am avut un ghinion fantastic pentru că acea plăcuță venită practic de nicăieri s-a nimerit să mă lovească tocmai pe mine în cap. Dar și un noroc asemenea întrucât mașina nu s-a dus pe contrasens. Meritul îi revine și soției întrucât a avut prezența de spirit să elibereze centura și să pună mâna pe volan. Mașina a mai rulat vreo două sute de metri până s-a lovit de acel cap de pod și s-a răsturnat.După accident, eu mi-am revenit mai ușor, n-am avut decât acea lovitură în pomete pentru că am avut centura pusă. Soția, fără centură, a fost mult mai rău, a trebuit să treacă prin două operații, la coloană și la claviculă. E în recuperare acum, încet-încet își va reveni și ea”, ne-a povestit azi fostul deputat.

Citește și articolul: Există un drum secret! Se ajunge de la bazinul Olimpic la pod la Mărăcineni! Se evită aglomerația din rondul de la Carrefour!

De la ce autovehicul a provenit acea bucată de fier nu se va afla niciodată. Holban a fost deputat PNL în perioada 2012-2016 și este fratele fostului primar din Rm. Sărat, Viorel Holban.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.