Titu Vânătoru: „Acum am vorbit cu doctorul”

„Viața lui Lulu atârnă de un fir de ață”, i-a spus cu câteva minute în urmă Titu Vânătoru reporterului buzoienii.ro.

„Acum o oră am vorbit cu doctorul care îl are în îngrijire la spitalul din Brașov. O veste bună e că lui Lulu i s-a găsit un loc la Terapie Intensivă. A avut șansă, dacă pot spune așa, că unul dintre pacienții de la ATI a urcat la Domnul. Altfel, Lulu n-ar fi avut nicio șansă, se sfârșea la ușă. Cu elicopterul nu putea fi transferat, doctorul a spus clar că va muri pe drum (presurizare-depresurizare). Acum are parte de cea mai bună îngrijire, i s-a făcut și transfuzie cu sânge, grupa zero, după ce a pierdut mult la locul accidentului. Dar tot în comă profundă este”, a spus Titu Vânătoru.

Problema e la nivelul capului. „Are politraumatism cranian, probabil când s-a lovit cu capul de asfalt. Creierul a fost invadat de sânge. Șansele să-și revină sunt mici. Dar noi sperăm, rude, prieteni, cunoscuți, ne rugăm pentru el. Vestea bună, minunea, pe care o așteptăm e să iasă din comă”, a adăugat Titu Vânătoru.

Titu Vânătoru: „Pentru mine Lulu e un idol. Îl pândeam efectiv când avea cântare. Am fost tare mândru când m-a pus să-i car sculele. Acum, de 12 ani facem echipă. În martie urma să avem filmări pentru Las Fierbinți. Trebuia să fim integrați în echipă”

Terminat este în aceste zile și Cristi C., șoferul care s-a aflat la volan și care era prieten cu Lulu și Titu. Acesta suferă și regretă foarte mult ce s-a întâmplat.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.