Toamnă cu surprize plăcute pentru copii și părinți

„Un nou loc de joacă prinde contur! O parte din piesele de agrement de au fost montate, mai urmează altele (leagăne, tobogane etc.). Mai sunt de pus la punct câteva mici detalii dar până în week-end locul de joacă din parcul Marghiloman va fi la dispoziția tuturor prichindeilor”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

La rând , pentru modernizare, vin locurile de joacă din Parcul Tineretului și Parcul Crâng, cel de la blocurile de pe Iazul Morilor și încă unul din cartierul Dorobanți

Până la finalul anului se vor înființa și cinci noi locuri de joacă:

Locații:

a) Simileasca – str. Intrarea Iazului

b) Unirii Nord – intersecție str. Penteleu – Popa Tun (în locul garajelor)

c) Unirii Sud – Bl. 104-105

d) Micro V – curtea Școlii nr. 16

e) Parcul din spatele Catedralei Sf. Sava

Autor: Vlad Ștefan Orjan

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Toamnă cu surprize plăcute pentru copii și părinți

  • complexul din imagine, comercializat de o firma din Oradea NU este acreditat sau destinat uzului public, ci doar pentru uz privat- acasa.
    Greseala grava, daca un copil pateste ceva….. cine face inchisoare ?

  • Copiii din micro 5….in coada listei…fara cuvinte. Faceti locuri de joaca tot acolo unde sunt deja.sau unde sunt doar 2 blocuri, ca in zona industriala….dezamagitor

  • Lucrare de mântuială.Betonul e turnat strâmb.tartanul e lipit prost sau nu e lipit, accesoriile de joaca de proasta calitate (lemnul de dimensiuni reduse și tratat prost) iar bordurile prea in relief . Locul de joaca este pentru copii preșcolari? Credeam că va fi ceva woau .Dezamăgire totala.

  • Foarte frumos! Decat nimic..

  • Acolo unde a fost loc de joaca in ultimii 50 de ani nu apare nimic desi a fost desfiintat acum 6 luni. Este vorba de locul de joaca din curtea interioara a blocurilor din centru la capatul str. Tunel. Oare dl viceprimarele are alte ganduri cu acel teren?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.