Toate aceste salvări așteaptă la un service din Buzău. Cum se descurcă Serviciul de Ambulanță ?


„Domnule Tereacă, mi se pare ciudat. Sunt cu mașina personală la Ad Garage și mi-a sărit în ochi numărul mare de ambulanțe care așteaptă să fie reparate aici. Veniți și dvs. să vedeți. Or mai fi având ăștia de la Ambulanță cu ce să-și facă treaba ?”, e mesajul pe care reporterul buzoienii.ro l-a primit sâmbătă de la un cititor.

Astăzi, reporterul a ajuns cu altă treabă în zona podului de la Mărăcineni și l-a rugat pe colegul cu care era să facă un mic ocol și până la service-ul auto.

Prilej cu care a putut număra nu mai puțin de șase ambulanțe, patru pe o parte, două pe alta, care așteaptă să intre la reparat.

Sesizarea s-a confirmat așadar, numărul mare pare a fi îngrijorător, mai ales că un domn aflat prin preajmă ne-a spus că a văzut ambulanțe la reparat și la un alt service din oraș.

Conform reprezentanților Serviciului de Ambulanță din Buzău deocamdată nu sunt probleme, existând salvări de rezervă cu care să se poată interveni la toate solicitările.

Iar cele șase ambulanțe fotografiate în service nu sunt doar din municipiul Buzău și ci de la stațiile de prin județ.

În plus, circulă o informație încurajatoare, că SAJ Buzău va fi dotat în curând cu un nou lot de ambulanțe.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Servieta e pe masă la intrarea în primărie. Lângă ea e o doamnă!  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Toate aceste salvări așteaptă la un service din Buzău. Cum se descurcă Serviciul de Ambulanță ?

 • mai sunt vre-o 4 cel puțin la service-ul mercedes dincolo de podul avicola din bariera Brăilei pe dreapta .

 • Niste contracte cu dedicatie pentru “service”… doar banii publici trebuie sa ajunga in buzunarele privatilor care cotizeaza la buzunarul sefului care da contracte din bani publici.

 • Am sunat la 112 pentru că soțul meu avea o problemă medicală majoră.Operatorul S.A.J Bz,fosta mea colegă ,mi-a spus că nu are ambulanțe și să-mi duc soțul cu taxi ul la urgențe.În spațiul public au mai fost sesizări cu privire la faptul că ,,nu sunt ambulanțe disponibile,,.Apelul meu telefonic la 112 îl poate confirma STS ul.Mă tot întreb de vreo 10 ani cum se promovează etica și integritatea la nivelul SAJ Bz?

 • Lasa ca si lumea abuzeaza de 112 si cheama ambulante aiurea doar ca sa nu se deplaseze pe banii lor la spital sau in oras… da, ati auzit bine, cei din mediul rural cheama ambulantele si le folosesc pe post de taxi, cand ajung in spital se recupereaza brusc si isi vad de treaba prin oras.

  Ambulantele trebuie sa ramana pentru urgente adevarate, nu pentru chestii banale care nu pun viata in pericol.
  Unii cheama ambulantele doar pentru a capata prioritate la intrat la consult, ca n-au chef sa stea la coada cu ceilalti fraieri.

 • Este adevărat că se abuzează de ,,ambulanță,, dar asta-i altă poveste,pe mine pacienții mă așteptau îmbrăcați,cu sacoșa ,,pregătită de spital,, unii și cu o trimitere în mână ,,pentru că au vorbit ei cu medicul să-i interneze,,.Problema este veche,de ce nu o rezolvă nimeni?Aici ,în articol se vorbește despre altceva,dacă ambulanțele scoase din uz au împiedicat buna funcționare.Am rugămintea ca orice participant la discuție să aibă în vedere că nu pacienții sunt vinovați pentru solicitare ci angajații care instigă la solicitări abuzive!

 • in loc sa verifice si sa repare acele salvari in garajele special amenajate , le trimite prin service autorizate , vezi d-ne de unde se incaseaza spagi enorme de asa zis-ii politicieni ce -si impart spagile prin sedii de partid. Dc ? macar pentru aceste unitati care artrebui sa fie protejate si aprovizionate de stat nu se face o autogospodarire ?eram la o verificare la RAR cand pe un sofer cu autobuzul ce facea transport al cadrelor de la Bobocu ,l-au intors de cateva ori de a fost soferu nevoit sa dea spaga ca se saturase de programari . Noi incotro ?Fratilor faceti ceva ca asa nu se mai poate

 • MApN-ul face ITP-ul in unitate, ceea ce e ciudat, ei il fac ei beneficiaza de el… e ca si cum eu maine mi-as face singur ITP, iti dai seama ca as trece ITP-ul mereu indiferent ce rabla ar fi, ca am interesul sa folosesc acea rabla.

  De faptul ca nu are nici un sens MApN-ul sa ofere transport angajatilor ce sa mai zic… sa zica mersi ca ii plimba gratis, le dau mancare gratis, le deconteaza cheltuielile cu casa si masina… practic la ei salariul ramane salariu sa il foloseasca la orice altceva in afara de mancare, transport si intretinere, ca astea le au asigurate deja.

 • Referitor la ce a scris Elena mai sus , chiar abuzează lumea foarte mult . Sa auzit asta la nivel de țară . Aiurea sunt într-adevăr depășite multe dintre ambulanțe . Poate o sa primim altele noi pt județul nostru .

 • Ați dat-o n bălăceală…că pe Facebook bulangii..(interese)…ați ajuns la negru să spuneți că e verde …doar interesul vostru vă interesează…fack u

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.