„Toate patru erau plecate la Buzău” + eroare a martorilor

El este „Udu”, taximetristul din Rm. Sărat decedat ieri, după un infarct, pe trotuarul din fața gării din Rm. Sărat, la câteva secunde după întoarcerea dintr-o cursă.

Două ghinioane i-au luat taximetristului de 51 de ani șansa de a se încerca salvarea lui.

A)Stația de salvare de la Rm. Sărat are patru ambulanțe. Ce ghinion, în momentul respectiv toate patru transportau (chiar atunci) alți pacienți spre Spitalul din Buzău. „Un caz era la fel de urgent, cu un pacient în stare gravă. Nu știu de celelalte trei”, ne-a precizat o sursă bine informată din Rm. Sărat.

B) Niciunul dintre martori nu a avut prezența de spirit de a-l urca pe „Udu” într-o mașină și să-l ducă la spitalul din Rm. Sărat (când s-a aflat că ambulanța vine tocmai de la Buzău). La spital s-ar fi putut încerca resuscitarea acestuia.

Reporterul consideră falsă alegația că medicii din spitalul din Rm. Sărat (specializat pe Covid) l-ar fi refuzat pe pacientul aflat pe moarte. Ar fi strigător la cer să fie așa.

Opinie. Pe filmarea care circulă pe facebook se aude un domn care îl înjura pe Iohannis pentru că „a închis spitalul din Rm. Sărat”. În locul acestei lamentări ar fi făcut mai bine să tocmească un taximetrist, iar în două minute victima ar fi fost la poarta spitalului din Rm. Sărat.

Alte reclamații privitoare la stația de salvare de la Rm. Sărat

Comentator 1 pe facebook: „Și cumnatul meu în data de 13 05 2020 a suferit un infarct de miocard, iar pâna a sosit salvarea a decedat, din pacate! Un minut conteaza!”

Comentator 2 pe facebook: „Nu este singurul caz. În urmă cu o lună un vecin de la mine de la țară a murit după ce a făcut infarct și ambulanța a venit abia după o oră.

E posibil ca și în aceste două spețe reclamate să se fi întâmplat precum în cazul taximetristului Ionel Porumb. Dacă dorește cineva de la Ambulanța Buzău ori Rm. Sărat să exprime o opinie legată de aceste spețe poate contacta redacția buzoienii.ro.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „„Toate patru erau plecate la Buzău” + eroare a martorilor

  • Omul a murit cu zile,cei responsabili să plătească,vreau ca IPJ Bz să înceapă urmărirea penală!

  • Cei care gestionează aceasta criza provocată de covid, trebuie să răspundă penal. Nu poti sa desfiintezi spitale si sa lasi lumea sa moara. Are dreptate cel care il înjură pe Iohanis, nu noi trebuie să ducem pacienții la spital cu taxiul. Platim taxe la stat si suntem tratați ca in Somalia, în timp ce autoritatile primesc salarii mari si pensii speciale.

  • La Râmnicu Sărat există și ambulanțe ale SMURD.
    Pe de altă parte, nr de ambulanțe trebuiesc suplimentate imediat. Nu poți să te bazezi doar pe 4 ambulanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.