Toma a anunțat decizia Strabag

Primarul s-a întâlnit cu conducerea Strabag România după anunțul sistării temporare a plăților din fonduri europene pentru Unirii, Industriilor și Transilvaniei.

„Veste bună, oamenii s-au arătat extrem de înțelegători. Vor continua lucrările din fonduri proprii. Mi-au transmis că înțeleg situația și că au încredere în rezolvarea pozitivă și rapidă a problemei ivite. Știu și ei că n-a fost nimic ilegal, nici în faza de atribuire a contractului, nici în derularea lui. Pentru cel puțin două luni lucrările vor continua normal

Toma: „Sper să se rezolve rapid, ieri am trimis scrisoare către Parchetul General cu rugămintea de a fi audiat dacă se consideră necesar. Sper să avem o rezolvare cât mai rapidă, proiectul nu trebuie blocat”
Muncitorii continuă lucrările la trotuarele cu dale pe un front destul de mare, de la intersecția cu strada Transilvaniei până în Bariera Ploiești. Astăzi, primarul a mers personal să discute cu ei pentru a-i încuraja

E posibil ca șefii Strabag România să țină cont și de faptul că filiala de la Buzău a firmei austriece a avut lucrări/colaborare cu Primăria Buzău înainte de acest contract și va avea, probabil, și la finalul lui.

Situația cea mai convenabilă e respingerea plângerii care a dus la sistarea temporară a finanțării, iar Strabag să finalizeze lucrările în acest an și să primească restul de bani.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Toma a anunțat decizia Strabag

 • Vezi, nea Tomita, ce se întâmplă dacă ne arăți în prealabil un proiect și apoi iese altceva(vezi buncărul și băltoace de pe Iazul Morilor)?…Șacalii abia așteaptă a te haituiasca și noi cetatenii avem de suferit!!!

  Răspunde
 • Situatia cea mai convenabila este ca lucrarile sa fie conform si intocmai caietului de sarcini, calitativ si ca durata. Convenabil trebuie sa fie pentru cetateni, sa fie tratati cu respect, nu sa plonjeze in dinti, pe trotuarele handicapate, sau santuri nesemnalizate. Ce masuri ar fi luat Toma daca el era victima acestor mari meseriasi? Daca fiica dansului pica gramada intr-un canal nesemnalizat sau neacoperit de catre stapani? Dar tu, Tereaca, daca cineva din familie ar locui aproape un an in praf si zgomot, INUTIL (inteleg sa rabdam, dar cu folos, nu pentru ca unii-s ametiti sau imbecili), pentru ca lucrarea pe Unirii mai mult a stat decat a mers, cum era? Mai statea la discutii cu conducerea, cu…? I-auzi, ne face strabag favor! Ar putea incepe cu aducerea, din a treia incercare, a gurilor de canal (Transilvaniei si Industriilor) la nivel cu asfaltul final. Sau asa e proiectul, cu diferenta de centimetri?

  Răspunde
 • @Eu = GICĂ CONTRA
  Stimabile, vino cu propuneri constructive nu cu jigniri (imbecili, amețiți) si minciuni – unde a fost „praf si zgomot timp de un an INUTIL” ?

  Răspunde
 • Nu mha, ei vor ca la inelul lui Arabella ! Il intorci si gata, peste noapte bulevardul e ca nou !
  Nu ati facut mai nimic in viata voastra monotona, OILOR ! Dar stiti sa criticati din spatele tastelor….
  Dha…dhhhaaaa….

  PS o fi de la vaccin ?!
  (aflati de pe http://www.rechindebahlui.ro)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.