Toma a dat noi însărcinări polițiștilor locali care patrulează prin oraș

Trotuar făcut praf
Trotuar făcut praf

Primarul C-tin Toma a anunțat că le-a dat dispoziție polițiștilor locali care în patrulările prin oraș să fie atenți la încă un aspect:

„Îi rog să fie atenți acolo unde apar găuri, fisuri, surpări, lucrări de proastă calitate pe domeniul public. Buzău arată atât de urât și pentru că toate străzile și trotuarele au fost făcute praf de societățile de utilități, fie ele de gaze, apă, canal și electricitate. Firmele angajate să efectueze aceste reparații la țevi și cabluri au făcut lucrări de slabă calitate. E un haos total. Au făcut șanțuri, iar apoi au pus în grabă niște asfalt. Iar, apoi, în timp stratul suport s-a tasat, iar asfaltul s-a dus și el. Astfel că acum dacă te uiți pe o stradă sau un trotuar vezi rânduri-rânduri de asfalt. Le solicit celor de la poliția locală să ne informeze acolo unde constată lucrări de proastă calitate. Avem un nou regulament aprobat prin Consiliul Local, toate aceste firme de utilități riscă amenzi mari pentru deteriorarea domeniului public”.

Citește și articolul: Toma și Neagu au bătut palma pentru ceva deosebit. Invitație pentru toți primarii din comunele județului

Chiar și străzi recent asfaltate au fost stricate în doar câteva luni din cauza intervențiilor ulterioare la apă, canal, gaze ori electricitate.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma a dat noi însărcinări polițiștilor locali care patrulează prin oraș

  • Pantru eficientizarea activitatilor din oras, este NECESAR ca acesta sa fie impartit in sectoare iar reprezentantii politiei, jandarmeriei, primariei, sa aiba sector si sa verifice, sa raspunda si sa sesizeze conducerilor institutiei, problemele. Sa se faca publice telefoanele care sa functioneze non-stop. Sectorizarea sa fie cuprinsa in regulamentul care este in curs de editare. Fara responsabilitati precise, nimic nu se va face.
    La finalizarea lucrarilor de asfaltare, sa fie chemati reprezentanti ai cetatenilor din strada respective si sa semneze pe deviz si pe procesul verbal de receptive a lucrarilor…..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.