Toma: „A fost un cablu împușcat”

Problemă rezolvată cu iluminarea trecerii de pietoni de la Metalurgica.

„A fost un cablu împușcat. Dar nu pe domeniul public. De aceea a durat ceva mai mult pentru ca Electrica să obțină aprobarea de a interveni pe un teren privat”, a explicat Toma.

Lipsa iluminatului în zona trecerii de pietoni a fost reclamată luna trecută după un accident petrecut în zori:

Două femei au fost lovite în timp ce traversau din stația de autobuz spre serviciu de un muncitor în construcții de la Focșani care mergea la o lucrare la Cilibia (detalii AICI).
Până la găsirea și repararea cablului împușcat, primăria a montat, imediat după accident ,două instalații de iluminat cu panou solar

E o veste bună și de pe Aleea Industriilor.

Trotuarele sunt acum iluminate de noua instalație înființată în cadrul proiectului cu fonduri europene ce a inclus realizarea pistelor de biciclete:


Citește și:

loading...

3 comentarii la „Toma: „A fost un cablu împușcat”

 • Electrica, o alta companie de stat deosebit de ineficienta, plina de sictir și lehamite, fata de clienți.

  Sunt în a 6-a săptămână de așteptare după un rahat de aviz necesar unei autorizații de construcții, care trebuia eliberat în maxim 15 zile, in mod legal. Când merg sa le cer explicații, cucoanele de-acolo, aflate la a 3-a pauza de cafea și țigare îmi explică faptul că au prea multe cereri de semnat și ștampilat și nu pot face fata, mai ales că li se termina programul la ora 13, zilnic, si-ntre timp tre’ să ia și 5 pauze de cafea, să-și sune și copchiii să-i verifice, soțul, neamurile, etc.

  Acu îl inteleg pe săracu’ tovarăș primar de la Mărăcineni c-a fost nevoit să construiască fara avizul de la Electrica…

  Huooooo companiile de stat, monumente ale ineficienței, pe porcoaie de bani, conduse de pupincuriști de partid care nu știu să facă nimic in viata !

  Răspunde
 • Au zile de audienta la director, daca te referi la cei de la D.E.E.R. Directorul este un tip destul de dezghetat si competent. Am trecut si eu prin asa ceva si urmare a audientei s-a rezolvat.
  „Pana la Dumnezeu, ne mananca sfintii”.

  Răspunde
 • … să nu le mai dea arme, că astea nu știe carte, se împușcă, bre….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.