Toma a fost un domn cu Adrian Mocanu!

Sâmbătă, deputatul PMP Adrian Mocanu s-a căsătorit cu medicul Gina Tatu, cei doi sărbătorind concomitent și botezul fetiței lor.

Dacă prezența fostului președinte Traian Băsescu n-a surprins, cei doi fiind colegi de partid, a mirat oarecum apariția destinsă la petrecere a primarului C-tin Toma.

Aceasta întrucât Adrian Mocanu l-a atacat puternic pe Toma în toamna anului trecut și chiar în această primăvară:

„Toma nu va termina mandatul. Fie își va da demisia, fie va fi demis. I-am făcut plângere la ANI!”


Nu e bun bun primar. Până acum a dat numai rateuri. Cu polițiștii locali și firmele de pază, unde plătim de două ori pentru același lucru.


E dezastru cu gropile în asfalt. Erau gropi și cu Boșcodeală și cu Frățilă, dar niciodată ca acum, când sunt cratere.


A mințit buzoienii, ascunzând cât de incapabil este!

De la polițiștii locali nu i-a parandărăt ca la firmele de pază”.

Cu toate acestea, Toma a făcut tabula rasa și l-a iertat pe Mocanu jr. Sâmbătă i-a onorat invitația la nuntă și i-a urat succes în noile îndatoriri de soț și tată.

„Sunt primarul tuturor buzoienilor. Am venit cu plăcere, voi dansa hora cu toată lumea”, a spus Toma.

Citește și articolul: E hrănit de soție! A fost prins de axul unei mori. „Mi-a agățat bluza și m-a învârtit până am rămas gol pușcă”. Bărbatul reclamă autoritățile că au mușamalizat cazul


Reporterul își permite să facă și două supoziții, referitoare la această împăcare. Probabil că Adrian Mocanu s-a convins răstimp că Toma chiar e un primar bun pentru urbe și, probabil, și-a cerut scuze pentru acuzele premature.

La fel de adevărat poate fi și faptul că primarul Toma, prin prezența la nuntă, a gândit înțelept că e mai bine să-ți faci prieteni decât dușmani. Mai ales că Adrian Mocanu controlează în Consiliul Local Municipal patru consilieri, printre care și guralivul Silviu Roșioru.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.