Toma a fost un domn cu Adrian Mocanu!

Sâmbătă, deputatul PMP Adrian Mocanu s-a căsătorit cu medicul Gina Tatu, cei doi sărbătorind concomitent și botezul fetiței lor.

Dacă prezența fostului președinte Traian Băsescu n-a surprins, cei doi fiind colegi de partid, a mirat oarecum apariția destinsă la petrecere a primarului C-tin Toma.

Aceasta întrucât Adrian Mocanu l-a atacat puternic pe Toma în toamna anului trecut și chiar în această primăvară:

„Toma nu va termina mandatul. Fie își va da demisia, fie va fi demis. I-am făcut plângere la ANI!”


Nu e bun bun primar. Până acum a dat numai rateuri. Cu polițiștii locali și firmele de pază, unde plătim de două ori pentru același lucru.


E dezastru cu gropile în asfalt. Erau gropi și cu Boșcodeală și cu Frățilă, dar niciodată ca acum, când sunt cratere.


A mințit buzoienii, ascunzând cât de incapabil este!

De la polițiștii locali nu i-a parandărăt ca la firmele de pază”.

Cu toate acestea, Toma a făcut tabula rasa și l-a iertat pe Mocanu jr. Sâmbătă i-a onorat invitația la nuntă și i-a urat succes în noile îndatoriri de soț și tată.

„Sunt primarul tuturor buzoienilor. Am venit cu plăcere, voi dansa hora cu toată lumea”, a spus Toma.

Citește și articolul: E hrănit de soție! A fost prins de axul unei mori. „Mi-a agățat bluza și m-a învârtit până am rămas gol pușcă”. Bărbatul reclamă autoritățile că au mușamalizat cazul


Reporterul își permite să facă și două supoziții, referitoare la această împăcare. Probabil că Adrian Mocanu s-a convins răstimp că Toma chiar e un primar bun pentru urbe și, probabil, și-a cerut scuze pentru acuzele premature.

La fel de adevărat poate fi și faptul că primarul Toma, prin prezența la nuntă, a gândit înțelept că e mai bine să-ți faci prieteni decât dușmani. Mai ales că Adrian Mocanu controlează în Consiliul Local Municipal patru consilieri, printre care și guralivul Silviu Roșioru.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.