Toma a întocmit lista. Speră să primească bani

Primarul C-tin Toma a anunțat lista celor 14 străzi din oraș pentru care speră să primească finanțare de la guvern.

Toma: „Aștept ca săptămâna viitoare să mi se dea aprobare de la Ministerul Dezvoltării pentru lista celor 14 străzi prinse în programul Anghel Saligny. E vorba de străzile colaterale str. Transilvaniei, precum Crinului, Răscoalei, H. Rădulescu etc. Am prins aici și strada Drăgăicii și restul rămas din Bălcescu, plus trei bulevarde: Titulescu, Stadionului și Averescu”.

Pe lista de așteptare se află și Bd. Independenței, primarul a anunțat că acum se lucrează la realizarea proiectului.

Orașul Buzău e detașat pe primul loc la nivel național în privința kilometrilor și a tonelor de asfalt turnate în ultimii 5 ani. Cu toate acestea Buzăul mai are de recuperat din ecartul față de alte orașe din țară. Cauza: zeci de ani, Buzăul a băgat câte zece milioane € (!) pe an în subvenție la RAM și Ecogen, în detrimentul investițiilor în infrastructura rutieră. Toma a limitat subvenția la 1 mil. € (a mai rămas la sistem doar Micro XIV) și a dotat toate unitățile școlare din oraș cu centrale pe gaz (pentru a nu mai depinde de RAM).

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Toma a întocmit lista. Speră să primească bani

  • Asa da! Dar sa o tina numai asa! Adica asfalt, trotuare. Atat! Lui Apostu sa-i faca un leagan in curtea interioara si sa-l lase sa se joace in legea lui acolo, ca ne-a zapacit daca el e parte din comisia rutiera de prin primarie iar la restu e rest la rest. Dragut ar fi sa nu mai reinoiasca nici contractele de concesiune pentru locurile de parcare pana cand nu vor fi asigurate cel putin un procent de … pentru fiecare scara de bloc, ca doar toti platim la fel pentru iluminat, drumuri, ordine, educatie. Sau nu??! Ori sa aplice difeferentiat, doar acolo unde permte spatiul, iar restul la cerere, adica doar cine doreste in mod expres sa aiba loc rezervat. Eu n-as fi nebun in halul asta, dar cand ma obliga cu de-a sila… pai ce-am facut, dle Toma?!?
    Pentru restul ideilor necesare unei cetatei moderne poate ca o consultare publica, sau mai multe, sau toate, dar serioasa, nu haisanehai, i-ar fi tare utila. Vad ca tare-i place sa se joace Sim City.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.