Toma a mai câștigat pe unul! Iată ce personaj cu greutate din Buzău spune că „primarul merită o bilă albă”!

După ce inclusiv Silviu Roșioru, critic fervent în Consiliul Local,  a admis că „Toma e un primar bun pentru acest oraș”, în urmă cu 20 de ore un personaj important din municipiu a scris un text încurajator la adresa edilului-șef.

Vorbim aici de contracandidatul lui Boșcodeală din 2012 la funcția de primar, preotul și profesorul Paul Negoiță. Deși vorbește în text de „greșeli” și că „nu e totul perfect”, Negoiță afirmă că „sunt premisele unei evoluții favorabile, după decenii de stagnare”. Dar iată postarea integral:

De bine! Am fost critic si voi mai fi. Critica este o forma de respect a unor principii. Atunci cand ceea ce critici cu temei isi schimba fata, desigur, nu poti nega realitatea. Ba simti imboldul de a o afirma fara rezerva. Autoritatile locale buzoine merita o bila alba. Nu pentru asfaltul pus. Tine de fisa postului. Ci pentru forta de a porni anumite motoare si de a le regla tempoul. Am vazut oameni si institutii care sunt vii. In trecut, atunci cand criticam mi se reprosa ca am scopuri electorale. In realitate, doream sa vad un oras cu potential uman extraodinar, cu antreprenori valorosi, cu multi oameni demni, traind civilizat si cu speranta. Ma bucur sa constat ca exista miscare si sens astazi. Sigur, nu este totul perfect. Insa curajul actiunii nu poate fi inhibat de teama greselilor. Cand exista viziune si vointa greselile inerente sunt usor de depasit. Deci sunt premisele unei evolutii favorabile, dupa decenii de stagnare. Trebuie sa ajunga si Buzaul la importanta pe care o merita!! Ferice de cei care vor reusi sa-l duca acolo!!!

Preotul Negoiță a fost felicitat pentru postare de avocata Roxana Constantinescu, una dintre vocile importante din ultima vreme ale societății civile de la Buzău:

Roxana Mihaela Constantinescu Este cea mai frumoasa atitudine pe care am vazut-o vreodata la un fost candidat la Primarie. Salut eleganta, distinctia, nobletea ei. Va felicit, parinte,pentru modul in care ati abordat problema si ati dat contur realitatii. Orasul se schimba in bine, in mod vizibil ! E un paradox, ne bucuram de normalitate, care vine tarziu…..Dar bine ca , intr-un sfarsit, a venit !E doar un puseu al ei,o tusa , mai sunt atat de multe de facut…..Totusi, acum trei saptamani, o colega, revenita in Buzau dupa 30 de ani, imi spunea cat de frumos i s-a parut orasulsi mai ales curat. Deci, se vede, se simte ….Felicitari noii administratii !

Citește și articolul: Proiect pentru această alee din parcul Crâng! Acum e plină de gropi, dar se va face ceva frumos

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma a mai câștigat pe unul! Iată ce personaj cu greutate din Buzău spune că „primarul merită o bilă albă”!

  • Am fost coleg de școală (cadre didactice ) cu dl Paul Negoiță și pot să vă spun că , pe lângă carisma indiscutabilă a dlui ,este un om polivalent .Profesor , preot ,om politic .Personal m-am bucurat enorm când am citit că domnia sa a aderat la doctrina PSD ,pentru că ,așa cum bine știți eu sunt în acest partid ,fără carnet bineînțeles ,dar cu aceleași convingeri ,încă de pe vremea FSN ului ,și faptul că dl Negoiță a remarcat schimbările intervenite la nivelul orașului ,și i-au dat o altă față de invidiat poate pentru alte județe ,nu poate decât să-mi ridice moralul mai mult ,și să fiu de acord ca dl Paul Negoiță să facă parte din conducerea județului .

  • aiurea….popa asta numai popa nu e !….Satana…

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.