Toma a mai tăiat din ele. Care sunt noile prețuri

Plângerile buzoienilor l-au convins pe primar că tarifele progresive de parcare din Buzău erau prea mari.

„Am luat act de nemulțumirile buzoienilor și am decis micșorarea prețurilor. Astfel, o oră de parcare va fi doar 2 lei, iar două ore 5 lei. De la a treia oră încolo se vor mai pune câte 5 lei pentru fiecare oră. Parcarea va fi gratuită după ora 16.30”, a anunțat azi primarul.

Toma: „Am ales soluția tarifării progresive a parcărilor din centru pentru a împiedica ocuparea lor pe timp îndelungat. În acest fel, dăm posibilitatea unui număr mai mare de buzoieni să vină în centru cu mașina o oră-două ca să-și rezolve problemele

Toma a anunțat că s-a renunțat și la ideea înființării de parcări cu plată pe Bd.. Unirii.

loading...

7 comentarii la „Toma a mai tăiat din ele. Care sunt noile prețuri

 • Pentru mașinile hybrid și electrice nimic. Tot cu plată, că doar Buzăul este oraș “deschis”. Bravo!…și la mai mare!
  Iar proștii care au plătit parcarea până acum, rămân cu paguba. Sau – “ne cerem scuze, ați fost cobai”.

 • Mulțumim, stăpâne!
  Cum vine asta, Toma a tăiat din prețuri?! Cumva parcam pe proprietatea lui sau cumpărăm ceva de la el?!
  Ai naibii brașovenii, plătesc doar 1,5 lei/oră, indiferent cât stau. Și au și parcari de reședință cu plată anuală, și parcări cu plata pe oră, dar și parcări gratuite.

  P.S. După ce trec alegerile parlamentare, tariful pentru parcare va crește, plus că vor apărea alte parcări cu plată.

 • Este 2 lei pe oră…dar dacă se stă mai puțin…cat se plătește. De pilda la cea din spatele pieței…daca trecea 10 minute se plătea tariful pentru o oră…cum vine asta?

 • Bun punct de vedere, Radu!

 • Vai, ce gest frumos de la stăpânul Buzăului. Singurul care ne vrea binele.. 2lei ori 2 ore, ca în județele educate și respectate de primar, întotdeauna fac 4 lei,nicidecum 5 lei! Lăsați vrăjeală ca să se grăbească buzoianul și sa lase locul liber pt altul.. La rand la magazin de când nu ați mai stat, piața e aglomerata, ANAF la fel, Primarie, bănci, la fel.. Nu va iese calculul? Ați trasat niște linii pe asfalt și luați taxa.. Bv bv bv, proștilor ce suntem!

 • Acum Urbis , chiar azi numeroteaza în Dorobanti2 locuri de parcare , în condițiile în care nu sunt suficiente locuri ptr toti locuitorii posesori de auto. De ce se face asta , daca nu au amenajat parcările ? De ce nu se construiesc parcări subterane sau supraetajate ? De ce doar se promite la fiecare mandat ? Nu acuz acum actuala conducere , dar asta e realitatea. La fiecare campanie se promite cam același lucru…

 • Apropo de liniile trasate pe asfalt, ar trebui ca distanta între doua linii să fie de vreo 2,5 m, nu ca acum de 2 m, pentru că mașinile din ziua de azi sunt mult mai late.
  Îl invit pe dl Toma să își parcheze GL-ul între aceste linii paralele, regulamentar, să vadă dacă poate coborî din mașină.

  P.S. Auraș, mergi în parcarea din spatele Bisericii Greci să vezi dacă ai loc să parchezi între aceste marcaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.