Toma a pierdut azi un bun colaborator

Veste tristă azi pentru primarul C-tin Toma.

Medicul stomatolog Mădălina Munteanu a trebuit să demisioneze din Consiliul Local.

„Ea e medic stomatolog la Școala nr. 14 din Simileasca. Din păcate, a apărut un soi de incompatibilitate între funcția de consilier local și cea de medic școlar, ea fiind remunerată de Primăria Buzău. Fata a ales să fie medic. Îmi pare rău, vom colabora în continuare, chiar dacă nu va mai fi consilier local”, a explicat Toma.

Mădălina Munteanu a fost unul dintre principalii susținători ai primarului C-tin Toma în campania electorală

Mădălina Munteanu a apărut pentru prima dată în atenția opiniei publice locale grație acțiunilor filantropice organizate de Crucea Roșie Buzău (organizație la care e acum președinte).

Tot ea a avut la Buzău inițiativa înființării cabinetului stomatologic pentru urgențe de la spitalul județean – idee la care s-au asociat imediat Primăria Buzău și Consiliul Județean.

O inițiativă bine primită de buzoieni în aprilie – când toate celelalte cabinete stomatologice din oraș erau închise de teama coronavirus. În foto, în dreapta, Mădălina Munteanu

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Toma a pierdut azi un bun colaborator

 • Ha ha ha!! Era de asteptat ca a fost doar o momeala pentru electorat, ca PSD se reformeaza cu ” tineri”( chiar daca venea de la USR) .
  Munteanu Madalina spera cred sa fie pusa de PSD pe liste la Parlamentare.

 • Sa.si vada de treaba ei, la care chiar se pricepe – medic
  Toma găsește alti ucenici…

 • Soi de incompatibilitate ?????????????????? SERIOS ???????????? DE CAND RESPECTA DOMNUL TOMA LEGILE ???????

 • Of, of, of…. Ce ne mai pricepem să ne dăm VALORILE la o parte… Şi să păstrăm piloşii, oportuniştii şi guduroşii imorali !
  D-na Dr. MUNTEANU era chiar CEL MAI PROMIŢĂTOR MEMBRU din noul CLM înfiinţat !!
  Şi deşteaptă, şi frumoasă, şi cu bun-simţ, şi competentă (înainte de toate), d-na dr. Munteanu era tocmai cea care A DEMONSTRAT că ştie să se implice cel mai bine în diversele proiecte/ acţiuni de administraţie locală… Mai ales în domeniul Sănătăţii.
  Şi nu de la vreun birou comod, ci chiar în teren, în linia frontului, printre pacienţi, riscându-şi propria sănătate în lupta cu temutul COVID !
  Iar acum, OARE CHIAR ASTA MERITĂ O ASTFEL DE EROINĂ LOCALĂ, să i se dea un şut în fund ????!
  După ce s-a văzut atât de bine capabilitatea ei în folosul buzoienilor, ca membru de vază al noului CLM, servind totodată şi ca IMAGINE DE SUCCES pentru noul Consiliu al lui Toma, ba chiar şi pentru PSD-ul local al lui Ciolacu ???
  După ce a fost lansată cu atâta încredere chiar de primarul Toma stând la dreapta ( sau stânga) lui în faţa camerelor, a buzoienilor ?????
  Tocmai dumneaei, cea care merita cel mai mult să ocupe şi fotoliul de viceprimar (nu copilandra aceea de Matache) ????!
  ,,Bravo”, PSD Buzău, chiar ,,vă merge mintea” (evit să-i fac reproş direct lui Toma pt. că-i sunt fan) ! Rămâneţi atunci cu boşco-ţepeloşii voştri jenanţi în continuare, pe care nu-i suferă nimeni (poate doar credulii înapoiaţi), să vedeţi ce-o să vă înalţe ĂIA !

 • Dupa cum s-a prezentat d-na medic stomatolog, frumoasă și isteață, il inteleg pe d-l Toma ca are pareri de rau.

 • Intr-o tara in care medicii stomatologi isi fac propriile cabinete, investesc si prospera, Madalina nu a avut niciodata cabinetul ei. Mereu pe bani de la stat. Hai sa facem o cheta sa-si poata face si Madalina un cabinet stomatologic!

 • si cam pe ce ia salariu dna medic stomatolog la scoala acum? ca s-au inchis scolile. Cred ca si-a luat concediu fara plata……nu? sau nu!

 • Doamna stomatolog este plătită în continuare. Timpul trece, leafa merge. Că așa-i la primărie.
  Se știa de la început că este incompatibilă, dar era campanie electorală, iar cetățenii trebuiau prostiți.
  În plus, doamna este și la Crucea roșie. Oare cum a ajuns directoare?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.