Toma: „Aici facem parc + dăm loturi de casă pentru tineri”

Veste bună pentru locuitorii cartierului Mihai Viteazu și nu numai.

Primarul Toma a anunțat că terenul viran din locul fostului depozit de lemne se va transforma în ceva frumos și util.

Acesta e terenul, între strada Gutuiului și calea ferată
Anul trecut, terenul a fost curățat de gunoaie

C-tin Toma: „Am luat deja o hotărâre! Am demarat procedurile pentru realizarea unui parc spre calea ferata și alocarea de loturi de casă pentru tineri”

Acesta va fi al treilea parc nou din orașul Buzău, după cele de la Catedrala Sf. Sava și din Micro III (Parcul Iazul Morilor).

Toma, primarul parc

În curând vor începe lucrările și la proiectul de extindere a Parcului Tineretului înspre râul Buzău – proiect cu fonduri europene.

Vor fi alei, locuri de joacă, spații verzi, sat de răchită, pergole, bănci, iluminat. Investiție de 16 mil. lei – fonduri europene

În mandatul lui Toma s-au modernizat/înfrumusețat și parcurile de la Sf. Îngeri, de lângă Primăria Buzău și de lângă sediul Poliției Locale.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Toma: „Aici facem parc + dăm loturi de casă pentru tineri”

  • Eu nu cred ca as avea curaj sa fac o casa acolo, langa calea ferata, nici daca s-ar da loturile gratis. Mai degraba faci un efort si iei un lot de vreo 15k euro intr-o comuna apropiata si faci naveta decat sa stai in zona aia. Mai bine faci naveta 40-50 minute si stai intr-o zona decenta decat sa auzi noaptea marfarul.

  • Care marfar? A ajuns să fie sărbătoare când mai trece câte un marfar sau alt tren prin „gara noastră mică”. Chefereul e la pământ, alături de toate celelalte. Rutierul mai merge, dar de fapt se târăște și ăsta…

  • E un lucru bun ca au interes pentru tineri care vor sa facă o casă și sunt ajutați eu încerc de 5 ani să-mi construiesc o casă dar nu am reușit pentruca uni vînd teren la preț mare și nu ne permite salariile sa strîngem suficienți bani sa reușim felicitări domnuli primar,!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.