Toma: „Am aflat că onor Compania de Apă vrea să schimbe canalizarea”

A fost anunțată la începutul anului ca fiind prima de pe lista modernizărilor de străzi din municipiul Buzău în 2018.

O decizie corectă ținând cont de nivelul crescut al traficului și de starea deplorabilă a carosabilului.

Ulterior, Aleea Sporturilor a trecut de pe 2, dată fiind necesitatea modernizării noii Căi a Eroilor.

Vineri, după ședința CLM Buzău, primarul Toma a dat șoferilor buzoieni o veste îngrijorătoare:

„A apărut o problemă. Din informațiile noastre Compania de Apă ar urma să schimbe canalizarea de pe această stradă.  Vă dați seama că nu ne convine să punem asfalt nou, iar apoi Comp. de Apă să-l dea jos. Vom vedea ce vom face”.

Răstimp, s-a ajuns la un compromis.

„Nu poate fi lăsată așa. Compania de Apă va face lucrarea peste 2-3 ani. Vom face săptămâna viitoare frezarea străzii și vom trece asfaltarea ei, dar vom pune momentan un singur strat de șase centimetri grosime. Restul lucrării de modernizare – refacerea trotuarelor, îngroparea cablurilor, turnarea stratului doi de asfalt – le vom face după intervenția Companiei de Apă. Luni vom notifica toți furnizorii de utilități că începem la Aleea Sporturilor. Dacă mai au și ei de lucrări prognozate să le facă acum”, a anunțat azi Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

După Aleea Sporturilor, primele pe lista priorităților vor fi Pompiliu Ștefu, Horticolei, Oltului, Aleea Veteranilor, Iazul Morilor, Crinului (între Democrației și Transilvaniei) și Răscoalei.

Firma de asfaltări a Primăriei – Urbis Serv – mai are de lucru și cu asfaltarea unor străduțe începute în toamna anului trecut în capătul cartierului Dorobanți.

Citește și articolul: Bătaie mare pentru un loc în Drăgaică. S-a ajuns la varianta licitației între comercianți. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Toma: „Am aflat că onor Compania de Apă vrea să schimbe canalizarea”

  • Refaceti macar crapaturile de pe str.dorobanti.Sunt trei linii de autobuz….ne-au aparut crapaturi la case pentru ca la fiecare autobuz care trece se cutremura casele din cauza crapaturilor aparute (la santurile facute acum cativa ani pentru teava de gaze)

  • Dar str Dorobanți când o asfaltati trec autobuzele și mașinile de tonaj greuștiți cu se zduguduie casele domnule primar veniții să vedeti

  • Dar str.Martirilor din cartierul Nicolae Titulescu (fostul 23 August) va place??

  • Domnilor conducători ai Primăriei, după ce isprăviți treaba cu refacerea și asfaltarea străzilor, vă sugerez să treceți și la aplicarea în teren a unui cunoscut grup muzical ” După blocuri ” ! Nu de alta, dar au trecut ceva decenii de cînd comuniștii ne-au adus de la țară, ne-au dat apartamente cu wc și apă caldă iar blocurile tinere de-atunci au devenit cenușii și spațiul dintre ele s-a sufocat de gropi, noroaie și gunoaie și nenumărate mașini mici cu care ne-a cadorisit capitalismul nostru ” original ” … Mulțumesc pentru atenție !

  • Dumitrescu Iulian,din dorobanti 2 e pregatita cu borduri noi de anul trecut ,..inca asteptam…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.