Toma: „Am dat dispoziție să nu se mai îngroape civili la Cimitirul Eroilor”. Administrator: „Prea târziu. Șmecherii din Primărie și-au luat deja locurile”

Primarul C-tin Toma a anunțat că a luat act de solicitările militarilor din Buzău și că a dispus ca în Cimitirul Eroilor să nu mai fie îngropat niciun civil.

Măsura, pare una de bun simț, însă conform îngrijitorilor cimitirului ea e tardivă și nu mai poate fi pusă în aplicare.

„Toți șmecherii din Primărie și-au luat loc aici. Astea pe care le mai vedeți libere sunt toate luate. Mergeți la Urbis Serv, vă rog, să întrebați și o să vi se spună că ăla e al lui X, ăla al lui Y. S-au dat pe sub mână. Că dacă îl ceream eu sau dumneata, sigur nu se găseau.

Unii dintre ei, ca să fie siguri că nu se mai întâmplă nimic, și-au ridicat deja monumentul. Nu știu cum vine asta, mie îmi pare că și-ar chema singuri moartea. Deci, hotărârea primarului, n-are nicio relevanță, pentru că toate locurile din cimitir au proprietari.

Au mai rămas doar vreo-două trei aici în față, în caz că se mai prăpădește vreun militar sau aviator”, ne-a spus un domn care deretica azi printre morminte, care părea că șție ce spune și ne-a rugat să nu-i facem poză. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.