Toma: „Am identificat două spații la marginea orașului”

Propunerea unui buzoian de a se face parcări la marginea orașului a fost îmbrățișată de primarul Toma.

Într-o emisiune la Campus Tv, edilul a anunțat că proiectul va fi lansat zilele următoare în dezbatere publică:

C-tin Toma: „Știți că eu răspund personal, uneori la două-trei noaptea, tuturor buzoienilor care fac sesizări și propuneri. Cineva, un buzoian, căruia îi mulțumesc, a venit cu propunerea de a amenaja la marginea orașului parcări pentru buzoienii care au mai multe mașini, dar nu mai au spațiu în jurul blocului. E o idee bună, am identificat deja alături de colegii din primărie două astfel de spații. Zilele următoare vom face un proiect de hotărâre de Consiliu Local pe care îl vom lansa în dezbatere publică”

Toma: „Aceste parcări vor fi păzite, iar costul de închiriere va fi unul mic, simbolic”

În aceste parcări vor putea fi duse și mașinile buzoienilor cu un volum ceva mai mare, de genul dubelor, microbuzelor, autoutilitarelor.

În iunie, ar urma ca primarului și buzoienilor să le fie prezentat proiectul pentru parcările supraterane din jurul/deasupra centralelor termice de-a lungul Bd. Unirii. Proiectul/studiul e întocmit de o firmă la solicitarea municipalității.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Toma: „Am identificat două spații la marginea orașului”

 • Sa nu cumva sa ramana goale, cum se mai intampla prin Bucuresti.

  Răspunde
 • Este teren la Pogonele si in capat la Lastunului …

  Răspunde
 • Se pot tine si animalele acolo? ca sa nu le mai tinem in oras?
  ma refer la animale de talie mare, vaci cai…

  Răspunde
 • Parcarea Transbus șede goală, nici tiriștii cu grâne nu o frecventau, că-i pe money-money sau ce?
  Și le concesionează, sau pe moca? Parcă se făcea punct-nodal-interconectant transport extra-urban urban alea-alea în poligonul ACR, și că parcarea de acolo poate fi utilizată dă: dube, autobuze, autocare…

  Acele trei informații de mai sus au un singur numitor comun: se va face.

  Răspunde
 • Zona parcărilor din afara orașului ar putea oferi și diverse alte servicii . Am putea o piață agroalimentară , unde ar putea vinde ,strict numai producători agricoli , servicii de curatatorie,spălătorie ….s.a. Ar fi economie mare de timp și beneficii pentru multi locuitori ai județului . O piata fără taxă numai pentru producătorii agricoli ar schimba foarte mult obiceiurile alimentare ale buzoienilor . Mult succes in continuare .

  Răspunde
 • Sume modice ca cele din fața blocului? Eu am dat 710 lei și toți vecinii mei de scară 120 lei. Nu e drept domnule primar.

  Răspunde
 • Într-adevăr nu este drept că pentru același serviciu sa se plătească diferit . Ar fi putut fi privit și modul de utilizare al automobilului . Probabil 50% nu folosesc autoturismul decât foarte rar , locul fiind ocupat permanent fără a putea fi folosiți și altor cetățeni din comunitate . Probabil numărul anualde kilometri din bord ar putea fi luat în considerare . Acesta presupune benzină care poartă accize , bani care se întorc în investiții și altele .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.