Toma: „Am luat și alte măsuri pe care nu vi le pot spune. E inadmisibil”

„Nu e o faptă rea să pârăști în această situație provocadă de coronavirus”.

E declarația primarului C-tin Toma care i-a îndemnat pe buzoienii care au cunoștință de persoane care nu respectă izolarea sau carantina să anunțe imediat autoritățile.

„Este normal să faci asta dacă tu știi sigur că persoana respectivă a venit dintr-o zonă roșie sau galbenă, din Italia sau de aiurea, și nu a declarat asta autorităților. Ce facem ? Stăm așa să ne îmbolnăvim cu toții ?Este inadmisibil!”, a adăudat primarul.

proba
La numărul scurt, buzoienii pot informa asupra cazurilor de nerespectare a izolării. De asemenea se poate cere ajutor într-o situație deosebită

Toma a mai spus că s-au luat și alte măsuri: „Încercăm să supraveghem la domiciliu aceste persoane. Am luat, împreună cu Prefectura, și alte măsuri. Nu vi le post spune aici, dar trebuie să facem mai mult”.

Și alte primării din județ încurajează delațiunile pentru izolarea celor întorși din străinătate.

Primăria Gherăseni: „Dragi prieteni, dacă aveți cunoștință de persoane care au sosit în localitatea noastră sau urmează să sosească din zona galbenă (afectata de coronavirus) vă rugam să anunțați în cel mai scurt timp la primărie sau la poliție. Să nu gândiți că faceți rău, din contră, faceți un bine tuturor! Persoanele sosite din zona galbenă trebuie sa stea izolate la domiciliu 14 zile! Telefon 0238583331”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Toma: „Am luat și alte măsuri pe care nu vi le pot spune. E inadmisibil”

 • Zilele trecute spuneam ca e pentru prima data cand sunt de acord cu operatiunea “Turnati aici!”…
  Acum spun ca, probabil, este prima data cand sunt 100% de acord cu o decizie a dlui Toma…

 • Oricum o sa racim cu totii, toate masurile sunt degeaba si mai mult rau ne fac ca riscam sa pierdem sansa de a dezvolta anticorpi inainte sa sufere o mutatie raceala asta si daca se va intampla asta atunci va deveni cu adevarat periculoasa treaba, deocamdata e o raceala pe care omul o poate respinge natural in timp. Sunt marturiile celor ce au scapat care au spus ca pe perioada bolii n-au luat decat aspirina si paraceamol, altceva nici nu le-au prescris doctorii, exista chiar vedete infectate care au confirmat ca doctorii le recomanda aceleasi lucruri ca la o raceala.
  In China deja covidul a trecut, si-au dezvoltat imunitate la el, au murit o mana de batrani si bolnavi de alte boli (cancer, autoimune) care aveau organismul slabit de bolile ce deja le aveau si oricum erau pe moarte. Au avut de 10 ori mai putine victime decat cele de gripa clasica, adica au speriat si panicat populatia degeaba cu covid, pana la urma s-a dovedit ca trece de la sine in timp ca si o raceala.
  In Italia deja a inceput lumea sa scape de raceala asta noua, la ei au fost mai multe victime ca sunt o tara de batrani bolnavi, deaceea si importau romani care sa aiba grija de batrani in Italia si deaceea in Italia varsta celor ce au pierit in perioada asta este de peste 80 de ani. Si in Italia la fel, sunt mai multi care au pierit de gripa normala, tot la fel de batrani.
  Nu fac decat sa prelungeasca asteptarea si sa provoace o criza uriasa atat economica cat si sociala din care nu ne vom mai reveni decat in urmatoarea generatie.
  Turnatoria tot turnatorie este si cine o face tot un nenorocit ramane.

 • Adică nu e nenorocit cine îmbolnăvește oamenii ci cel care pârăște. :)) Cine e jigodie si vrea sa încalce legea vrea sa fie si Alba ca Zăpada și sa nu fie arătat cu degetul ca ultimul prost. Ei bine nu e asa. Amenda. Pușcărie iar pârâciosii ( cetățenii cu spirit civic) ar trebui platiti poate chiar parte din amenda luată de la șmecheri. Anticorpii formati nu fac nici pe dracu in fața unei mutații. Dar bănuiesc că sunt destui deranjați mintal care vor sa le moara bunicii sa ia ei vreo moștenire sa faca petrecere la pomana lor cum făcea Dinică. Foarte bine face Toma ca ia masuri contra infractorilor

 • Dacă avem conștiință, ceea ce la romani nu prea găsim, sa o facem pentru noi și cei din jur! BRAVO dlui Toma!

 • În zona Dorobanți 1 si 2( cred ca în tot orasul) se consuma alcool lângă magazinele de cartier, în grupuri de câte 3,4 “vecini de pahar”…Ce măsuri? Care Locală?
  Bineînțeles că era de așteptat să se întâmple așa cand s-au închis barurile și birturile…dar cine verifică? Locala ? Serios? :)))))

 • Si gunoiul la cei sechestrati s-au gîndit autoritățile ce fac oamenii ăia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.