emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Toma: „O să-i rog pe buzoieni să ne ajute. Am nevoie de mai mulți voluntari”

Invitat aseară la Campus TV primarul C-tin Toma a anunțat prima campanie importantă de împădurire a Parcului Crâng.

„Am nevoie de mulți voluntari la sfârșitul acestei luni. Vreau să plantăm 650 de puieți de stejar în Crâng. Deocamdată doar pe partea de parc unde suntem noi, Primăria Buzău, proprietari. O să anunț exact ziua când va avea loc acțiunea. Să vedem cum facem cu pandemia – ca să fie totul în siguranță”, a spus primarul.

Replantarea de copaci în Crâng este necesară după ce, de-a lungul timpului, unii dintre castanii, ulmii și stejarii din parc s-au uscat și au trebuit tăiați (exista pericolul de a colapsa)

Toma: „E jale în Pădurea Crâng”

Primarul susține că e o problemă mare în pădurea Crâng. „Cine a intrat în pădure și e de bună credință cred că a observat mulțimea de copaci uscați. Nu cred că exagerez când spun că aproape 50% din arbori sunt uscați. Trebuie tăiați toți copacii compromiși și făcute replantări”, a opinat Toma.

Altfel, primarul a mai spus că în curând Primăria Buzău ar urma să (re)devină proprietară pe Pădurea Crâng: „La sfârșitul acestei luni se va vota în Consiliul Local ultimul document necesar la dosar. Apoi ar trebui ca guvernul să emită HG-ul prin care să transmită Pădurea Crâng către Primăria Buzău. E un lucru important pentru că municipalitatea va putea accesa fonduri europene”.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Toma: „O să-i rog pe buzoieni să ne ajute. Am nevoie de mai mulți voluntari”

 • Sa anunțați când este aceasta activitate va rog santem 5 voluntari

 • Dle Toma puneti toti asistații sociali la treaba nu asteptati la voluntari si aia sa ia bani degeaba stand in baruri. Cei ce au amenzi de plătit la fel.

 • Foloseste localii ,ca tot sunt platiti degeaba

 • Domnule Primar, dacă acțiunea este fără steaguri, însemne … PSD, ma bag si eu.

 • Anuntati din timp data si ora activitatii si , cu siguranta, vor veni multi voluntari. Ma inscriu anticipat si eu cu cel putin o duzina de colegi.
  Continuati proiectele cu fonduri europene ! Urmati modelele oferite de Oradea si Cluj !
  Succes !

 • Cei peste 350 de gardieni locali pot planta lejer puieții de stejar.

 • Suntem mulți ce vor binele acestui oraș, de 30 de ani nu s-a plantat un copac, in centru este 0 spatiul verde…ati ras tot ce insemna copac, ati înlocuit cu boscheți, ati toaletat pana la uscarea copacilor, acum umbra avem doar de la Dumnezeu…vom veni sa ajutam orasul, nu pe dumneavoastră.

 • Sper ca d-l primar Toma sa aiba indeajuns de multe lopeti si cazmale cand se vor repezi toti asistatii social din Buzau sa planteze stejari.

 • Hai sa nu mai aratam cu degetul spre altii si hai sa vedem ce putem face noi pentru Planeta Pamant. Este atat de greu sa plantezi un pom? Chiar trebuie sa ne lamentam atat?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.