Toma: „Am semnat dispoziția să înceapă și acolo”

Strabag urmează să deschidă în orașul Buzău și al treilea șantier.

După Aleea Industriilor și str. Transilvaniei, vor începe lucrările și pe Bd. Unirii.

„Am semnat acum dispoziția de a începe și pe Bd. Unirii. Deocamdată doar trotuare, dinspre podul de la Mărăcineni înspre oraș. Cei de la Strabag au adus la Buzău muncitori și utilaje și după problema apărută pe Transilvaniei nu mai au front de lucru”, a anunțat Toma.

Cam așa se prezintă trotuarele vizavi de blocurile de la Orizont (vedere înspre podul de la Mărăcineni)
Cu probleme sunt trotuarele și pe partea cu blocurile din Orizont
Cei de la blocuri (locatari + comercianții de la parter) mai primesc o veste bună. Locul din fața blocurilor (între trotuar și magazine) urmează să fie amenajat de Urbis Serv. Va fi un spațiu verde cu alei din dale

Strabag va executa cea mai mare lucrare cu fonduri europene din orașul Buzău (18 mil. €) care înseamnă modernizarea Bd. Unirii, a Aleii Industriilor și a str. Transilvaniei.

Pe Transilvaniei lucrările sunt oprite de o lună. După ce s-a excavat până la 70 de cm, pe anumite porțiuni s-a dat de noroi. Specialiștii caută soluția de întărire a fundației

Citește și:

loading...

25 de comentarii la „Toma: „Am semnat dispoziția să înceapă și acolo”

 • Știti ceva de carantină? Ne baricadăm în oraș? Ne atacă județele vecine cu mijloace terestre? Bună strategia să dărâmi căile de acces fără să asiguri rute alternative. Avem aliați? Vine asediul? E ceva confidențial?

  Răspunde
 • … @Anonim: tu nu ai văzut focurile pe dealuri?!? Vin tătarii…

  … mai uită-te și tu la știrile date prin fum de „apașii” din Simileasca, ne mai documentăm și noi sau ce?

  … stai să vezi când vor pune baricade de sârmă gjimpată…

  Răspunde
 • Sa faca Transilvaniei ! Trebuiau sa gaseasca solutia intr-o saptamina nu in 5

  Răspunde
 • Daca vor face ca pe Transilvaniei, mai bine s-o lase asa cum este acum!

  Răspunde
 • A scris cineva un comentariu la alt articol legat tot de acest subiect si a spus clar ca pe Transilvaniei se „ingheata” lucrarile si se pune batista pe tambal cu Unirii. Iata!

  Răspunde
 • DECI !!!!!!!!!!!!!!!!! DOAR INCEPEM !!!!!!! O SA SE BLOCHEZE ORASUL,VA ASIGUR !

  Răspunde
 • Deci, noroc cu Toma ca a fost facut prost studiul de fezabilitate pe Transilvaniei, asa au inceput lucrarile pe 3 fronturi. Va dati seama ce bine va da pe hartie? Trei strazi principale in curs de a fi reabilitate. Nu conteaza ca pe Transilvaniei abia se merge, important e ca se lucreaza altundeva. O echipa de specialisti gasea in cateva zile solutia, malul sub sosele nu e ceva nou.

  Răspunde
 • Până acum, cel mai performant și mai implicat membru al echipei Primăriei este…… Domnul Tereacă. Felicitări! Și nu identific interese personale. Unii iau salarii, unii urmăresc interese funciare, alții își satisfac ego-ul rănit. Domnul Tereacă este convins de justețea acțiunilor echipei Primăriei și are argumente pentru toate, deși nu are număr pe tricou.

  Răspunde
 • Trotuare pot sa faca si pe Transilvaniei; Cam toate lucrarile sint blocate: Pasaj gara,Bazar,Pasaj zona ind etc La Cons Jud e si mai rau; Doar cu FC Buzau si serate culturale s-a rezolvat

  Răspunde
 • Da : Om , eu am scris si uite ca ma avut dreptate ” VA DAU O STIRE IN PREMIERA ,TRANSILVANIEI V-A FI LASATA BALTA ASA CUM E SI SE VOR APUCA DE UNIRII VA DATI SEAMA CE INSEAMNA ASTA ??????? UN ORAS BLOCAT , ADICA LUCRU DE MANTUIALA . STIREA E DE LA STRABAG !!!

  Răspunde
 • Ne apărăm din toate părțile și păstrăm o cale de retragere spre Țintești. De acolo nu ne atacă nimeni pentru că sunt oameni buni, ba chiar ne apără de brăileni. Vom fi frați. A fost fumata pipa păcii. Howgh!

  Răspunde
 • Provocare pentru domnul Primar cu un mare proiect. Am putea să ieșim cu bărcile din parcul de pe Iazul Morilor direct pe râul Buzău, apoi pe Dunăre, apoi pe Marea Neagră, adică Buzăul Port INTERNATIONAL. Este o oportunitate. La Constanța nu mișcă nimic.

  Răspunde
 • E și vina celor de acolo. Ar fi putut să spună proiectanților tocmiți de Primărie : măi bădie aici e noroi la 70,5 cm, pe stânga la 50,3 m Este la 67.3 cm și așa mai departe. Păi fara cooperare așa pățești.

  Răspunde
 • Mai bine dadeam un ban cinstit (ca platim taxe de ne ia dracu) la chinezi si ne faceau aia, fara sa iti bata joc de noi cu banda de taxi-uri si alte injoseli pentru cetateni. Aia nu se opresc, fac oricum, noroi, mal, munti, dealuri, cratere, merg cu strada, pe jos, prin aer, pe sub pamant, nu se mira ca prostii de occidentali, care au ajuns in evul mediu din nou, de data asta un ev mediu neo-marxist.

  Răspunde
 • Acesta forma de organizare a lucrarilor se bazeaza pe managementul kaizer(sic),care a fost pus in practica pentru prima data in Buzau,la un grup de firme ,cu rezultate spectaculoase, care au culminat cu intrarea lor in insolventa……

  Răspunde
 • Buzău. 2020. Record național. Scor zdrobitor. A înfrânt! 80%. Sună cunoscut? Comentați? Acum , domnul Primar începe „Lupta mea” ( în germana suna interesant, și este o carte cu titlul acesta care ar trebui citită) pentru bunăstarea noastră. Doamne ajută!

  Răspunde
 • „Am semnat dispoziția să înceapă și acolo”. Cine a întrebat? De ce a întrebat? Pe ce canal a răspuns Domnul Primar întrebării? Sec mesajul. Nu ar fi TREBUIT să înceapă cu ” îmi cer scuze pentru disconfortul creat de prelungirea….. „. Ca omul civilizat. Citeam într-un răspuns al domniei sale că a învățat bunul simț la Țintești. Ce model de bun simț a avut? Oare modelul nu ar fi jenat de înțelesul dat?

  Răspunde
 • Un satelit are in plan? Sau după unire ca să avem suprafața de lansare mai mare? Nu! Satelit e prea puțin pentru măreața personalitate. O stație spațială. I-am rupt pe toți. Nimeni nu are una a lor proprie și pardon ( personală). Umbrele mai au unii și alții. Și de acolo putem proiecta logo-ul nostru pe ce planeta vrem ( sefu’ nu noi). Așa de distracție, căutați „Întreprinderea 2400” pe Pitici Gratis. Pare glumă….

  Răspunde
 • @Username- Mai lasa.ma frate cu , chinezii tai , ca in presa se da doar ce se doreste.Hai sa iti dau example de inovatii de la Chinezi.
  Pod de sticla, care la primul vant s.a dus dracu si a ramas unul suspendat pe el, Cladiri care la cea mai mica adiere de vant se clatina de se caca chinezi pe ei, nava spatiala , care era sa le cada ca prostii in cap, si app: multe, multe sosele pe care le inghite pamantul .Spune.mi si mie ce branduri nationale au chinezii? Adidasii care scrie Nike si in 3 zile sau dus dracu? A scuze, au de un an un brand national, se numeste Covid, care au fost atat de inovativi de l.au dat in toata lumea. Pupatii in cur pe chinezi, ca o sa ajungem in tara asta sa producem doar orez, ca am distrus tot ce inseamna economie, numai sa cumparam cu 2 lei de la chinezi.

  Răspunde
 • S-a gandit cineva ca asa se blocheaza orasul!!!! terminati ce ati inceput!!!!

  Răspunde
 • Asta cu portul la Marea Neagra e buna !
  Tereaca prezinta-i lui Toma ideea ca sigur prinde.

  Bine , o implementeaza imediat dupa metrou- care va avea 3 statii : 1 la Primarie, 1 la Metalurgica pentru depus coroane si 1 la Tintesti .

  Acum sincer, va dati seama ce tare ar da vase de croaziera pe Lacul Morilor, printre blocurile din Micro 3 ???
  …. sunteti rai……

  Răspunde
 • de Soseaua Spatarului ce se mai aude ??? Vrea Toma extindere la Tintesti, dar aici, unde sunt firme ce platesc bani grei la bugetul primariei, iti rupi rotile si picioarele !!

  Ce strategie este asta ?????

  Răspunde
 • Interesant! Domnul Tereacă încă nu are nici o pleiadă de justificări ”obiective” în sprijinul domnului Primar. Chiar interesant!

  Răspunde
 • Time out astăzi. La multi ani domnule Constantin Toma!

  Răspunde
 • Se pare ca Tereaca mai are un pic de decenta si demnitate….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.