Toma amână primele dezbateri cu cetățenii: „Fostul locatar ne-a lăsat sala de la Cinema Dacia într-o stare jalnică”

În urmă cu câteva săptămâni primarul C-tin Toma anunța inițierea unor dezbateri cu cetățenii asupra proiectelor importante ale municipalității. „Nu vreau să conduc de unul singur. Vreau să ascult păreri multe și diverse înainte de a lua decizii” spunea Toma.

Primul proiect ce se dorea a fi supus dezbaterii era cel al închirierii locurilor de parcare rezidențiale, iar locația aleasă era vechiul cinema Dacia, ajuns recent în posesia municipalității.

„Îmi pare rău, dar trebuie să amânăm aceste dezbateri. Vechiul locatar al cinematografului a lăsat sala în stare jalnică. E nevoie de lucrări destul de serioase. În plus, nu există nici aprobare din partea ISU” a precizat Toma. În schimb, Adrian Neagu, fostul ocupant al cinema Dacia susține că are de primit de la noul proprietar în jur de 9 miliarde de lei vechi, bani cheltuiți în timp pentru primenirea sălii de cinema. 

În aceste condiții, primele dezbateri ar urma să aibă loc în a doua jumătate a anului, în caz că problemele municipalității ce ar necesita consultări cu publicul nu se vor fi rezolvat până atunci.

În momentul preluării funcției de primar, Tomaa vorbit și despre înființarea pe lângă Palatul Comunal a unui sfat al înțelepților.

Auraș Tereacă

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.