Toma: „Angajata Trans-Bus n-a mai venit de 3 săptămâni la serviciu”

„Au apărut angajați la Trans Bus infectați cu coronavirus”, a anunțat consilierul Silviu Roșioru la finalul ședinței de azi a CLM Buzău.

Primar, C-tin Toma: „Am rugămintea la dvs. să nu panicăm lumea degeaba. Într-adevăr există o angajată a Trans-Bus depistată cu coronavirus. Însă, femeia e de trei săptămâni în șomaj tehnic. N-a mai venit la serviciu. Soțul dânsei e bolnav de cancer și internat la spitalul județean. Zilele trecute, soțul a fost depistat și cu coronavirus. Dar de aici și până la a crea panică spunând că e periculos să mergi cu autobuzul e o mare greșeală”.

Vă rog să încetați cu această atitudine. Nu e niciun pericol pentru cetățeni în a circula cu autobuzul. Nu creați panică degeaba, avem nevoie să ne meargă economia”, a răspuns primarul.

Ulterior discuției din Consiliul Local, Tran Bus a emis un comunicat de presă:

comunicat-trans-bus-covid

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma: „Angajata Trans-Bus n-a mai venit de 3 săptămâni la serviciu”

  • Îi vorbești ăluia despre funcționarea economiei de parcă ar ști ce e aia. În ce ramură a economiei a muncit el? Dacă e ales de ștampilatorii fără creier nu înseamnă să că i-a pus Dumnezeu mâna în cap și l-a făcut din vorbete, gură de aur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.