Toma: „Anul ăsta facem și la Buzău!”

În acest an ar urma să apară și în mun. Buzău, precum în unele orașe din vestul țării, containere unde buzoienii pot duce diverse articole de îmbrăcăminte pe care nu le mai poartă.

„Nu e vorba numai de containere, e un întreg mecanism care trebuie pus la punct. Unul din punctele termice dezafectate va fi folosit pentru așa ceva. E nevoie și de angajați. Hainele trebuie luate din containere, spălate, călcate, sortate și apoi împărțite celor aflați în nevoie. În punctul termic trebuie instalată una sau mai multe mașini de spălat industriale”, a anunțat primarul Toma la TV Sat.

Toma: „Sper ca până la finalul anului acest mecanism să fie funcțional”

În unele orașe din vestul Europei există și un sistem de preluare și apoi distribuție către familiile nevoiașe inclusiv a unor electrocasnice, corpuri de mobilier, jucării etc. – toate în stare bună/acceptabilă de funcționare.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Toma: „Anul ăsta facem și la Buzău!”

  • Aș propune, mai degrabă, ca în fostele puncte termice, acum dezafectate, să se amenajeze săli unde asociațiile de proprietari să își desfășoare adunările generale. Eventual, contra unei chirii, se pot amenaja și sedii sau casierii ale asociațiilor din zonă, cu toate amenajările necesare, să nu se mai înghesuie prin cine știe ce uscătoare insalubre și fără condiții, gen toaletă (W.C.) și apă. Pentru bulendrele altora s-o găsi altceva, că … are balta pește!

  • Un exemplu bun se poate lua si de peste ocean… Articolele de mobilier functionale si care nu se mai folosesc sa fie colectate (la solicitare prin telefon) si vandute la un pret modic (sau gratis) celor in nevoie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.