Toma, anunț care îi privește pe pensionari

E o știre care conține atât o veste bună, cât și una mai puțin plăcută pentru pensionarii din Buzău.

A fost anunțată mai demult, dar acum i se apropie vertiginos sorocul.

„Vestea bună e că până la sfârșitul anului, cel puțin, nu se va schimba nimic. Pensionarii din Buzău vor beneficia în continuare de călătorii nelimitate cu autobuzul.  Apoi, însă, vom introduce o limitare a acestora. Că vor fi 15,20 sau 30, deocamdată nu știu, studiem diverse scenarii. Deocamdată, pot să anunț că e în fază finală licitația pentru e-ticketing, sistemul prin care în autobuze se vor introduce validatoare pentru bilete și abonamente. Fiecare pensionar va primi de la anul un card care va fi alimentat automat la începutul fiecărei luni cu acest număr de călătorii gratuite. Ce va fi peste, pensionarul va trebui să plătească”, a anunțat primarul.

Introducerea e-ticketing va însemna și retragerea taxatoarelor de pe autobuze.

„Deocamdată, nu facem nicio afacere cu ele. Cât se câștigă din vânzarea de bilete și abonamente, se pierde cu salariile acestora. Nu vor fi date toate afară, vor fi redistribuite. Unele vor face control pe autobuze, altele trec la eliberarea de bilete și abonamente, am avut și surpriza ca unele să dorească ele însele șoferi pe autobuze. Dar, probabil, se va trece și la disponibilizarea unora”, a precizat Toma.

Citește și articolul: Accident pe podul de la Mărăcineni. Coada de mașini se întinde până în Broșteni!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Toma, anunț care îi privește pe pensionari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.