Toma, anunț despre viceprimar

Cine va fi noul președinte al PNL Buzău, dar și pe cine a ales Toma ca al doilea viceprimar al orașului. Acestea sunt cele mai așteptate informații de mass media locală.

Invitat la Campus TV, primarul Toma a fost întrebat cine e alesul/aleasa.

„Am două – trei variante în lucru. Poate fi băiat, dar și fată. Încă nu m-am decis. Mai cumpănesc. E o decizie importantă pentru că îmi doresc ca în următorii patru ani să fiu ajutat de cei doi viceprimari. Va fi mult de muncă. Decizia îmi aparține 100%, Marcel Ciolacu mi-a spus că pot alege, precum la Consiliul Local, pe cine vreau eu”

Până să anunțe al doilea viceprimar, Toma a ținut să-i transmită ceva primului. „Îi mulțumesc lui Ionuț Apostu. A fost un bun om de echipă. A muncit mult, m-a ajutat. Sper să reușim lucruri frumoase împreună și în următorii patru ani”.

La bursa zvonurilor, Toma ar urma să aleagă al doilea viceprimar dintre George Vlad (actualul director de la Palatul Copiilor) și una dintre cele trei tinere cu un CV bun (Oana Gheorghiu, Mădălina Munteanu și Oana Matache) pe care le-a promovat pe primele locuri ale listei de consilieri locali PSD.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Toma, anunț despre viceprimar

  • Saracii copii ,nu stiu cei va lovi 🙂 : ) 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.