Toma are vești bune, obținute „pe surse”. „M-am dus personal la dna Dăncilă”

„Am informații pe surse, cum ziceți voi jurnaliștii. Deci, pe surse, am aflat că guvernul a prevăzut bani pentru refacerea celor trei poduri de la Buzău”, a spus aseară Toma la Campus TV.

Toma a dezvăluit că – special pentru cele trei poduri – a mers la București și a vorbit personal cu dna Dăncilă și cu ministrul de finanțe Eugen Teodorovici. Primarul a rugat să primească bani de reparații.

„Deja se lucrează la proiectare, iar în curând vor începe și lucrările pe teren. Nu doar la podul de la Marghiloman, ci și la cele două de la Metalurgica, peste Șoseaua Brăilei și peste calea ferată spre Brăila”, a adăugat primarul.

Deși podul de la Marghiloman a rămas fără balustrada prăbușită peste drum, specialistul structurist Viorel Constantinescu susține că mai afectate de infiltarea apei și trecerea timpului ar fi podurile de la Metalurgica, îndeosebi cel de peste Șoseaua Brăilei (vezi foto mai jos).

Viorel Constantinescu a afirmat că la podul peste Șoseaua Brăilei, din tablier s-au desprins în dreptul pilelor bucăți de fier beton (vezi foto mai jos).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Toma are vești bune, obținute „pe surse”. „M-am dus personal la dna Dăncilă”

  • Cică s a dus la guvern sa ceara bani, da când ia-ți avut, ia-ți cheltuit pe dragaici și festivaluri. Faceți ce trebuie făcut pentru urbe și când o sa terminați invitați l și pe Guță ori florin Salam

  • Pe buzoieni îi intereseaza mai ales de ce e inchis traficul, când se deschide si nu cum împarte doamna Viorica banii. O sa repet întrebarea mai spre iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.