Toma: „Au început lucrările. Se fac 81 + 10!”

Sfârșitul de an va aduce o nouă modernizare în Buzău.

Una cerută inistent de buzoienii care folosesc transportul în comun.

81+ 10 noi stații de autobuz modernizate

Anunțul l-a făcut primarul Toma la Campus TV.

„S-a început de luni, cred, în primele stații s-a turnat ciment pentru stâlpii de susținere a adăposturilor din stațiile de autobuz. Se vor moderniza în acest proiect 81 de stații de autobuz. 35 dintre ele, din stațiile mai importante, vor avea și camere de supraveghere și panouri digitale de informare. Alte 10 stații de autobuz, pe Bd. Unirii, se vor moderniza într-un alt proiect. Eu sper că vor fi gata toate până la venirea iernii”

Astfel de panouri digitale de informare se vor monta în 35 de stații de autobuz mai importante din oraș
Cea mai modernă stație de autobuz se va face la Piața Centrală (Parcul Sfinții Îngeri). Primăria Buzău a făcut un schimb de terenuri cu biserica pentru a putea mări stația de autobuz

O veste bună ar putea primi în curând și buzoienii din cartierele Poștă și Mihai Viteazul.

CFR urmează să semneze contractul propus de Primăria Buzău de vânzare – cumpărare a pasajului subteran de la gară și a pasarelei peste calea ferată (între Bd. 1 decembrie și cartierul Poștă).

Apoi, Primăria Buzău le va putea reabilita.

Asta e pasarela care trebuie reabilitată

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Toma: „Au început lucrările. Se fac 81 + 10!”

 • Deci tot vanzare -cumparare cu CFR-ul ????Mari tantalai mai suntem ,ca sa nu zic altfel!Noi il reabilitam si il mai si cumparam cand trebuia dat pe gratis!Ptiu drace ,numai in RRomanica asta se poate!

  Răspunde
 • Primăria a făcut schimb cu biserica pentru teren?! Dar biserica nu putea să cedeze? Trebuia să primească ceva la schimb. Credința în Dumnezeu este una, iar biserica și popii de la noi, în marea lor majoritate, sunt altceva.
  S.C. B.O.R. S.R.L.

  Răspunde
 • Primaria a investit mult in transport, mult si in asfaltari. Totusi, suma alocata echipelor sportive depaseste cele doua domenii la un loc (transport + asfaltari). Asta inseamna ca prioritatile nu sunt bine alese, ca se puteau face de 2 ORI mai multe lucruri bune in transport si asfaltari.

  Răspunde
  • Nu e adevărat. Primăria alocă sportului in jur de 2 mil. euro pe an. Doar asfaltarea pe Transilvaniei, Industriilor și Unirii (ce se face acum) costă în jur de 18 mil. €! Vă mulțumesc!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.