Toma: „Azi a semnat și domnul Ciolacu. S-a trimis actul la Prefectură”

PSD Buzău a decis retragerea sprijinului politic a consilierului C-tin Florescu și a trimis azi la Prefectura Buzău actul prin care solicită înlocuirea acestuia din funcția de consilier local.

„Da, azi a semnat documentul și domnul Ciolacu, președintele PSD. Pentru că a acționat împotriva intereselor partidului solicităm înlocuirea sa din funcția de consilier local PSD”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Există posibilitatea ca Florescu să conteste în justiție solicitarea PSD

Deși activează încă în PSD Buzău, Florescu e acuzat că face jocurile grupării Mocanu – Boșcodeală din ALDE Buzău.

Lui Florescu i s-a schimbat azi locul din Consiliul Local, fiind mutat din zona PSD în cea a ALDE

Mai mult, Florescu e arătat cu degetul că s-a folosit de calitatea de consilier local PSD pentru a-l ataca pe primarul C-tin Toma pe diverse teme, din care unele discutabile, precum împotrivirea la înființarea unei noi societăți care să administreze stația de asfalt a orașului.

C-tin Florescu, cu o lună în urmă: „Vă anunț că îndepărtarea acestui personaj toxic pentru Buzău (n.r. primarul Toma) a devenit scopul meu principal, modul în care aleg să îmi fac datoria față de comunitate”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Toma: „Azi a semnat și domnul Ciolacu. S-a trimis actul la Prefectură”

  • Acest Florescu sa spuna clar motivul schimbarii de atitudine, cand l au pus pe lista era bun PSD-ul?

  • Pensionar cu pensie nesimţită de circa 200 de milioane pe lună (ca fost judecător şi preşedinte de tribunal), îl doare fix în pix pe Florescu de această timidă măsură adoptată de PSD, la insistenţele lui Toma! E clar că-i susţinut din alte părţi, deci omul se simte bazat şi fără PSD, altfel nu-şi mai permitea să lanseze atacuri publice anti-Toma atât de virulente.
    Partea ciudată şi regretabilă e că tot mai mulţi buzoieni chiar i se alătură, în ciuda faptului că Toma e omul realizărilor locale. Şi cum PSD-ul a ajuns un muribund naţional, apropiindu-se încet, dar sigur, de dispariţia definitivă, jocurile de putere de la Buzău vor deveni foarte interesante.

  • Comparativ cu gelatul său predecesor Toma a făcut lucruri bune. Cu toate acestea, are talentul de a le umbri și cu unele bâlbe inexplicabile. Asupra unor măsuri proaste a avut tăria de a reveni. În privința altor aberații insistă în mod cel puțin suspect. Exemplu: amplasarea unui Hotel P+7+M de 3000 mp pe str. Ostrovului, în vecinătatea Benzinăriei OMV de lângă sediul Poliției Locale implică intensificarea traficului rutier și așa sufocant în zonă, precum și depășirea toxicității aerului din cauza traficului pe magistrala Unirii.

  • Mai Pixel orb undeai vazut tu hotelul asta ? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.