Toma: „Azi am semnat contractul. Luni începe treaba”

Azi dimineață primarul C-tin Toma a semnat contractul cu firma Troia Construct pentru reabilitarea podului de la Marghiloman.

„Autorizațiile s-au emis în regim de urgență, proiectul s-a făcut și el pe repede înainte, de luni încep efectiv lucrările la pod. Cine va face lucrarea ? O firmă Troia Construct, sunt specializați în poduri. E de pe la Rm. Sărat sau au un punct de lucru acolo, din câte am înțeles”, a declarat Toma azi, la prânz, pentru buzoienii.ro.

După două luni și jumătate de la prăbușirea balustradei – 21 iunie – se încep lucrările de refacere

Reporterul buzoienii.ro a luat apoi legătura și cu Mădălin Pândaru, administratorul Troia Premium Construct:

„Da, luni veți vedea acolo primii muncitori. Termenul de finalizare din contract e de un an, dar eu sper că vom termina în șase luni. Asta deși lucrarea nu e simplă, din podul actual vor mai rămâne doar culeele, picioarele și grinzile longitudinale. În rest, dăm totul jos. Firma noastră e înregistrată în București, dar 98 la sută din muncitori sunt din jud. Buzău. Avem experiență în poduri, am lucrat anul trecut și la refacerea podului de la Mărăcineni. Datorită nouă s-a terminat la timp”, ne-a declarat Mădălin Pândaru, administratorul firmei.

Dacă spusele constructorului se vor adeveri, înseamnă că de la primăvară se va putea circula din nou pe pod

Aceeași firmă va repara și cele două poduri – rutier și feroviar – de la Metalurgica. Dar acolo va mai dura câteva luni până la începerea efectivă a lucrărilor pe motiv că trebuie luate aprobări de la CNAIR – podul rutier – și d e la CFR – podul feroviar.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Toma: „Azi am semnat contractul. Luni începe treaba”

  • Realizari mărețe peste realizări! Să nu dam pe dinafară! Apa caldă anunțată vineri seara nu a ajuns in Unirii Nord nici la această oră! Nu are nici un motiv să ajungă de fapt, blocul sediului PSD fiind debransat total! Asa ca domnule Tereaca, tot înainte spre noi culmi de progres si civilizație!

    Răspunde
  • Vai de capul tau dl. Iliescu Ion, incult cu siguranta nu esti. In schimb esti al naibii de rautate..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.