Toma: „Azi am semnat o hârtie și pentru „toaletarea” bicicletelor cu patru roți”

Ion Suraj e supărat iar.

E supranumit „Regele Crângului” pentru că pe lângă bicicletele pe patru roți, mai desfășoară în zona obeliscului afaceri cu mașinuțe, colaci kurtos, porumb fiert și altele.

Pentru că „biznisurile” îi merg bine, Suraj are și mulți dușmani.

Vreo doi l-au reclamat doar în ultima săptămână pe domnuleprimar.ro.

„În legatura cu parcul Crang. Acest parc e unul de odihna si agrement. Cand se va lua masura de suspendare a bicicletelor cu patru roți ? Copiii si nepoții noștri nu pot sta în liniște pe alei, nu te poți plimba fără deranjul celor cu bicicletele. Să se redea băncile ocupate de cel cu bicicletele, pentru că are un adevărat atelier. Tot acest domn a ocupat abuziv o parte din spațiul verde cu o baracă cu dulciuri pe aleea principală”.

După câteva zile, a venit și un al doilea mesaj.

„Domnule primar am înțeles din comunicatul primăriei că se va începe toaletarea copacilor pe aleea principala. Poate se începe cu toaletarea bicicletelor cu patru roți dacă se înțelege ce spun. Poate se găsește o soluție pentru amenajarea unei toalete în zona pensionarilor. Miroase de ocolești aleea laterala. Băncile de la rond sa fie redate oamenilor și dacă s-ar putea lumina aleile laterale deoarece nu sunt stalpi”.

Cele două reclamații l-au convins pe primarul Toma să acționeze. Astfel că – la una din ele – a postat un răspuns hazliu.

„Azi am semnat o dispoziție prin care „toaletăm” bicicletele pe 4 roți. Vom amplasa o toaletă ecologică din cele moderne – cu lavoar – azi sau măine. Iar celelalte probleme – un pic mai tarziu! Vă mulțumesc!”

Citește și articolul: „Cei de la Protecția Animalelor au zis că l-ar lua, dar n-au mașină”

Suraj nu-i la prima prima astfel de pățanie cu bicicletele.

Anul trecut s-a întâmplat la fel, dar a dat primăria în judecată și a avut câștig de cauză întrucât avea un contract valabil.

Și în urmă cu doi-trei ani, pe vremea lui Fănică Bârlă, Suraj a primit cartonaș roșu. Dar, după câteva săptămâni de suspendare, a redevenit – de fiecare dată – „Regele Crângului”.


Citește și articolul: „Nu-i de adevărat”. Mâine, decizie importantă în privința reparării podului!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Toma: „Azi am semnat o hârtie și pentru „toaletarea” bicicletelor cu patru roți”

  • Cu cine e ruda sau prieten acest individ, si la cine cotizeaza in primarie de i se semneaza ce hartii vrea ca sa se improprietareasca pe domenii publice?
    Ca fara complicitatea celor din primarie nu se poate…

  • Da el bani la Dl Toma, te pui cu rrromii… daca vreau eu sa fac ceva in Crang sigur nu se poate….

  • Dar cine este complice de nu se prezinta primaria la proces si de ce s-a dat acest acord pe biciclete?Intrebati-l pe domnul Toma …

  • Chiar mă gândeam zilele astea ce o să se întâmple cu Crângul nostru ,când o să înceapă să circule din nou bicicletele pe patru roți .Iar o să înceapă nebunia ,cu vitezomanii care gonesc în disperare pe alei ,provocând diverse accidente ,unele dintre ele ,foarte grave .Rromul ăsta mare și tare chiar nu poate fi pus la punct ?

  • Domnule primar,ma mir ca nu sesizati faptul ca articolele scrise impotriva acestui om nu au niciun sambure de realitate,atat timp cat se vorbeste de vitezele supersonice atinse de aceste biciclete cu 4 roti..e o gluma buna asta daca nu ar fi elementul care a determinat actiunea primariei impotriva acestui om ,cinstit de altfel,atata timp cat are taxele platite si vine in ajutorul copiilor nostri oferindu-le putina miscare,(sanatate?)intr-o lume in care obezitatea face tot mai multe victime printre copii.In rest sunt sigur ca in spatele asa ziselor comentarii sta acelasi ,,dusman”,Invidia.Pt ca unii sunt invidiosi ca a-ti ajuns primar inseamna ca trebuie sa fiti inlaturat?Fireste ca nu,mai ales ca faceti lucruri bune pt locuitorii acestui oras,pe aceleasi considerente va rog sa analizati corect situatia si sa fiti de partea celor care aleg miscarea in locul leneviei.Va multumesc.

  • Domnule anonim eu personal am fost lovita de o bicicleta dubla acum o luna si ceva,este corect sa ne ferim de aceste utilaje ?este corect sa ne fie frica pe aleile din parc?daca in locul meu era fica mea de 3 anishori ce se intampla???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.