Toma, câteva secunde de tăcere când a vorbit despre vărul său – VIDEO

Astăzi s-au inaugurat, în fața gării CFR Buzău, locomotiva de epocă și monumentul care anunță că Buzăul este cel mai mare oraș din Europa și al doilea din lume situat pe paralela de 45 de grade.

Câteva sute de buzoieni s-au adunat în fața gării CFR Buzău pentru a asculta ce au de spus Marcel Ciolacu, senatorul Lucian Romașcanu, Emanoil Neagu și reprezentantul Min. Transporturilor.

La final a luat microfonul și C-tin Toma. Primarul a avut câteva secunde de tăcere când a trebuit să vorbească despre vărul său, decedat anul trecut, cel care a avut ideea organizării evenimentului și cel care a adus locomotiva de epocă la Buzău (ing. Ștefan Mihai a fost șef la CFR Marfă Galați).

Explicații a dat asistenței și prof. univ. dr. ing. Alexandru Boroiu, cel care a descoperit că Buzăul este cel mai mare oraș din Europa și al doilea din lume – situat pe paralela de 45 de grade.

Vezi mai jos o galerie foto de la eveniment.

loading...

2 comentarii la „Toma, câteva secunde de tăcere când a vorbit despre vărul său – VIDEO

  • Jos palaria, daca asfaltati si strada Transilvaniei sunteti un primar pe cinste!

  • Nu am mai vazut asa ceva ca Transilvaniei, strada circulata continuu, prin care se intra/iese din oras. E mai rea ca o ulita de pamant, ca pamantul macar e moale, dar asfaltul ala ca dupa bombardament distruge masinile. E strigator la cer cu atatea taxe si locuri de parcare platite la licitatie, cu mii de lei pe an bucata.
    Si poate se interzice si parcarea in strada, daca tot…nu de alta, dar au toti curti acolo. Sau macar sa aiba bunul simt sa le urce jumate pe trotuar, sa se poata merge pe 2 benzi, ca daca ies 2-3 cu scoala de soferi, blochezi circulatia pana la Nehoiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.