TOMA CĂTRE ȘOFERI: „ÎNCĂ PUȚINĂ RĂBDARE. DĂM DRUMUL LA STAȚIA DE ASFALT. CU ASFALTUL LA RECE CHELTUIAM BANII DEGEABA”

Nervozitate și nemulțumire a șoferilor din Buzău ca urmare a gropilor apărute în carosabil după iarnă. Primarul Toma le-a cerut conducătorilor auto să mai rabde câteva zile, promițând în schimb că viitoarea peticire a străzilor va fi una făcută cu răspundere. 

„Îmi cer scuze șoferilor și le mulțumesc anticipat pentru înțelegere. Am încercat să astupăm gropile cu mixturi asfaltice care se aplică la rece. Dar am constatat ca acestea nu țin. Risipim banii de pomana. Soluția corectă este să dăm drumul la statia de asfalt si pe masură ce vom avea temperaturi pozitive și strada uscată, vom putea face lucrări de calitate. În maximum 10 zile vom începe astuparea „craterelor” a spus primarul.

Toma a dat vina pe calitatea străzilor din municipiu pe vechea administrație: „Că străzile sunt proaste în oraș nu e vina mea. Nu cred că e corect să fiu tras eu la răspundere pentru ce nu au făcut alții în 20 de ani”.

Rămâne acum să constatăm că noile petice vor fi mai de calitate și că acestea nu vor pica precum precedentele iarna viitoare.

Auraș Tereacă

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.