Primar: „Cel puțin anul ăsta scăpăm de plata milionului de euro”

Jumătate de veste bună primită de Primăria Buzău.

Judecătoria Buzău a suspendat (temporar) executarea silită a municipalității cerută de Alpha Bank pentru un milion de euro (vezi mai jos documentul).

Sunt bani pe care, deși primăria îi are, Toma nu vrea să-i plătească. Edilul șef consideră că fostul primar, C-tin Boșcodeală, a procedat ilegal când a girat cu bani publici o afacere privată (e vorba de firma Ecogen Energy). Mai mult, Toma spune că Boșcodeală a semnat avalizarea biletelor la ordin fără a fi cerut aprobarea Consiliului Local și că DNA are în lucru un dosar pe această speță.

Toma a dat în judecată Alpha Bank și a angajat o casă de avocatură cu scopul de scăpa Primăria Buzău de plata milionului de euro. Rămâne de văzut care va fi verdictul final al justiției, deocamdată Toma a obținut o temporizare.

Vezi mai jos sentința judecătoriei Buzău de pe 5 august (CLICK AICI):

loading...

6 comentarii la „Primar: „Cel puțin anul ăsta scăpăm de plata milionului de euro”

 • Aha… Deci Toma şi-a găsit deja avocat/ casă de avocatură…
  Pt. curiozitatea publicului, nu se poate spune şi numele acestuia ?
  Cât despre Boşcodeală, sper ca de data asta nu va mai scăpa de braţul legii/ DNA-ului.

 • Dar, de milionul ala de euro care a fost cheltuit pt acele cazane si care evident nu vor mai fi folosit acum ca a fost RAM pus pe chituci, ce se mai aude???
  Nu intreaba nimeni nimic?sau in pandemia “vietii” nu e vreme de asa ceva?
  Si de acel milion de euro cheltuit pe acea masinarie de facut asfalt care se pare este non functionala, nu intreaba nimeni?
  Orasul inca este mai plin de cratere decat pe vremea fostului primar…dar avem avion,o sa avem si locomotiva, strazi si trotuare la ce ne mai trebuie oare???
  Si mai vreau sa stiu,acel utilaj de montat borduri, unde se afla?oricum nu era prea benefic angajatilor urbis…
  Multumesc!
  Reportere,esti dator cu multe explicatii si detalii, sa nu uiti!

 • Cand trebuie sa multumesti 130.000 de oameni, e greu, mai ales ca sunt unii care comenteaza orice ai face.
  De ce ne induci axioma incerta ca statia de asfalt nu functioneaza ?! Ai fost tu acolo ? Ai vazut ca nu merge ? Si daca nu merge, de ce nu merge ? Poate are o piesa banala defecta…, care e problema voastra ?!
  Mai bine sa criticam CE FACE acest primar (cu unele nici eu nu sunt de acord), decat sa criticam CE NU A FACUT Bosco 20 de ani !!!!
  Mai tineti minte, cu 3-4 luni inainte de alegeri, pe vremuri, aparea tractorul cu asfalt pe 2-3 strazi si gata ! Acuma sta in Orizont, intr-o casa PRIMITA SHPAGA, cu ditamai ceasul de aur la mana, linistit, ca un fost mafiot caruia i s-a sugerat sa stea pe burta si sa-si cheltuie milioanele puse bine deoparte !
  Pana acum, despre Toma…cu bune…cu rele (si aici ii reprosez faptul ca trece de la una la alta fara un plan bine stabilit pe termen lung), nu poti sa-l asociezi cuvantul SHPAGA.
  Inca.

 • @Catalin! Doi! Stai jos, nu știi nimic!
  Faptul că lumea s-a mai deșteptat și vrea mai mult și, astfel, îi critică pe cei aflați la putere, inclusiv pe Toma, este un lucru foarte bun.
  Să nu bagi mâna în foc pentru corectitudinea niciunui politician, că te vei arde, de regulă.

 • Una este “a critica constructiv si obiectiv” si alta e “a induce axiome false in scopul denigrarii inainte de alegeri”.
  Si in plus, am zis mai sus clar: “Inca” 🙂

 • Cătălin, cine şi de ce i-a dat lui Bosco. shpaga casa din Orizont? Plecând de la acest răspuns….ştii ce întrebări ar mao urma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.