Toma, rugăminte către buzoieni: „Nu pot asfalta totul deodată. Anul ăsta facem străzile de pământ. Și acolo stau oameni”. Iată promisiunea primarului!

Azi, la prezentarea bilanțului după un an de mandat, primarul Toma a ținut să transmită un mesaj către buzoieni privitor la asfaltarea străzilor:

„Cer puțină înțelegere de la buzoieni. Știu că străzile și trotuarele sunt vai de ele și că trebuie asfaltate. Asta e prioritatea mea. Dar nu pot face eu într-un an, ce n-au făcut alții în 20. Rugămintea mea e să înțelegeți faptul că anul acesta trebuie să terminăm cu străzile de pământ din oraș. Și acolo stau oameni, și ei sunt buzoieni. Chiar și astăzi au venit la mine oameni bătrâni cu lacrimi în ochi. Nu credeau că strada lor se va asfalta vreodată. Deci, dacă noi ceilalți ne plângem de asfalt cu gropi, aceștia nu aveau deloc. Trebuie să fim altruiști, măcar anul ăsta. De la anul, intrăm în forță în celelalte străzi din oraș. Și nu vom face peticire, ci asfaltare completă, ca la carte. Puțină răbdare și vă promit că voi fi primarul care va turna cel mai mult asfalt în Buzău”.

Toma a anunțat că în afara celor 12 străzi mari care se vor face cu fonduri europene, pentru celelalte 118 a început expertiza tehnică:

„Am semnat contractul pentru expertizarea celor 118 străzi. Sunt inginer, fac totul pas cu pas. Întâi pregătim documentația și proiectul, apoi găsim banii și ne apucăm de asfaltare. E un efort uriaș, vă dați seama, 118 străzi. Din 2018 vom aloca atâți bani cât putem din buget, iar pentru restul ne vom împrumuta. Fie de la bănci, fie vom emite obligațiuni municipale sau chiar amândouă. Un lucru bun, vom lua împrumuturi cu dobândă mică, pentru că Primăria Buzău stă acum foarte bine financiar”.

loading...

3 comentarii la „Toma, rugăminte către buzoieni: „Nu pot asfalta totul deodată. Anul ăsta facem străzile de pământ. Și acolo stau oameni”. Iată promisiunea primarului!

  • Domn primar saptamana asta merg sa imi repar masina. O sa cer devizul la ceea ce repar daca pana anul viitor sr strica aceeasi piesa datorita de 20 de ani care de fapt au fost ingrijite va promit solemn ca va chem in judecata! Daunele trebuie platite de dumneavoastră nu de municipalitate! Ce urmeaza taxe pe parcuri? taxe pe aer? taxe pe intrarea in primarie?

  • asa da domnule primar am in continuare incredere in imteresul dumneavoastra ptr asfaltare multumim ptr ca sunteti alaturi de cetateni asa e e greu si sunt sigur de faptul ca daca nici dumneavoastra nu veti asfalta nimeni niciodata nu va fi capabil astept sa vedem la anul pana atunci mergem pe sosele ca dupa razboi dar va inteleg acum cu toate ca am crezut ca ne ati uitat eu stiu sigur insa un lucru : primarul care va asfalta orasul BUZAU nimeni si nimic nul va putea da jos din scaun

  • nu sunt partizanul domnului toma binenteles ca are si greselile lui : ia eliminat pe amaratii aia de la piata cu farfuriile lor si ce mai aveau aia pacolo ca sa se razboiasca pe tigani cal votau pe boscodeala , urat si dramatic ptr ca si aia au copii si trebuie sa manance si aia acum cine stie cum traesc cu ce incomodau ?? ca in toata europa sunt piete deastea !! dar haideti sal lasam in pace cu criticile ca e clar omul e ptr noi frate e ptr BUZAU se vede clar ca are intentii bune ptr oras si munceste din greu de dimineata si pana seara nui usor si haideti sa fim seriosi toata primaria il stie de frica ptr ca se stie clar la el nu mai merge coruptia cum mergea inainte si firmele capusa e un om care merita lasat in pace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.