Toma: „Corpul de Control al Guvernului a descins la Compania de Apă”. Tescaru: „Să vină, nu-i nicio problemă”

La finalul ședinței CLM de azi, primarul Toma a anunțat că de ieri, Corpul de Control al Primului Ministru se află la Buzău:

„Uite, vă spun acum în premieră, că ieri Corpul de Control al Primului Ministru a fost în control la noi în primărie. A stat câteva ore, iar de azi s-a mutat la Compania de Apă. Din câte am înțeles vor sta aici până vineri pentru a se informa asupra situației de la Buzău. Ce așteptări am ? Sper să se descopere neregulile de aici. Că buzoienii plătesc cel mai mare preț la apă, că plătesc prea mult și la apa meteorică, că sunt prea mulți angajați, că acționarul majoritar este împiedicat să ia decizii la societatea care îi aparține. Nu știu ce concluzii se vor trage. Important e că au venit și țin să-i mulțumesc primului ministru că a dat curs cererii mele”.

De partea cealalta, directorul Ionel Tescaru nu-și face nicio problemă:

„A fost în control și Curtea de Conturi și cei de la Uniunea Europeană, ne-au verificat la sânge toate proiectele nostre cu fonduri europene. N-au găsit nimic ilegal. Ba, dimpotrivă ne-au felicitat. Deci, să ne controleze, chiar mă bucur. Și eu asta vreau să iasă adevărul la iveală, să lucrăm legal, atât noi, cât și cei care conduc Primăria Buzău”.

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „Toma: „Corpul de Control al Guvernului a descins la Compania de Apă”. Tescaru: „Să vină, nu-i nicio problemă”

  • Tescaru, afară, hai cară-te. Du-te la Bruxelles să dea ăia multă uniunea europeană. Ca să nu îți dăm noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.